reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2024

Dziewczyny doradźcie mi, za tydzień miałam jechać na 4 dniowe szkolenie do Zakopanego 🙈 zostałam wytypowana jeszcze zanim dowiedziałam się że jestem w ciąży. Obecnie zaczynam 6 tydzień, w środę pierwsza wizyta, zobaczymy co tam się dzieje i ewentualnie zapytam lekarza co o tym myśli. Ale kurcze rezygnując musiałabym powiedzieć prawdę w pracy a chciałam z tym poczekać 🙈 jak pojadę i będę unikała alko (wiadomo jak szkolenia wyglądają 🙈) to też będzie podejrzane, poza tym nie chce się nadwyrężać, jeden dzień ma być jakiś luźniejszy i wycieczka 🙈 a ja jak więcej pochodzę do boli mnie brzuch albo już jestem przewrażliwiona 😅
Ja bym powiedziala ze się źle czuje gdyby faktycznie był to dla Ciebie duży wysiłek uczestniczyć w organizowanych wycieczkach, są różne możliwości zatrucia, jelitowka itp a poza tym nikomu nie musisz się tłumaczyć, każdemu zdarzają się gorsze dni 😊

reklama
Ja też tego nie rozumiem, ogólnie alkoholu jakoś dużo nie pije, ale zawsze jak się powie że się nie pije to są głupie komentarze 😅 taka jakaś dziwna mentalność 😅
Moim zdaniem mentalność się trochę zmienia, powoli oczywiście, ale się zmienia. Ja już byłam dwa razy na imprezie/kolacji służbowej i nie piłam. Nikt mnie nie pytał, powiedziałam, że nie chcę i już. Niedługo mam kolejną i też się wybieram :D

Ja bym powiedziala ze się źle czuje gdyby faktycznie był to dla Ciebie duży wysiłek uczestniczyć w organizowanych wycieczkach, są różne możliwości zatrucia, jelitowka itp a poza tym nikomu nie musisz się tłumaczyć, każdemu zdarzają się gorsze dni 😊
Ja ostatnio też wymyślałam wymówki w głowie a w końcu powiedzialam, że nie mam ochoty i już 😅 Co to alkohol obowiązkowy? :p Zawsze mnie mega wkurza jak ktoś pyta, jejku, przecież ktoś może nawet nie mieć ochoty, nie lubić, cokolwiek. Mam nadzieję, że podejście do alkoholu się zmieni z czasem :)

Dziewczyny wiem, że któraś ma ten lek xonvea, czy ona tak super działa, jak się po nim czujecie ? Chyba jutro mojego gina poproszę o receptę bo nie dam rady tak dalej, ledwo co daje radę dziś pracować
Ja dostałam i było lepiej ale tylko dwa dni bo musiałam odstawić, niestety nie mogę ich brać bo przy jaskrze się nie powinno. Jeśli jest jakaś dziewczyna z Katowic i ma je przepisane chętnie oddam bo do tanich nie należą a u mnie się marnują.

Ja dostałam i było lepiej ale tylko dwa dni bo musiałam odstawić, niestety nie mogę ich brać bo przy jaskrze się nie powinno. Jeśli jest jakaś dziewczyna z Katowic i ma je przepisane chętnie oddam bo do tanich nie należą a u mnie się marnują.
bardzo drogie te tabletki? Ja niestety nie jestem ze Śląska, ale jutro mam wizytę u gina, jak będzie wszystko dobrze to go poproszę o receptę bo aż mi się dzisiaj chcę płakać tak mnie męczy, mam przez to tragiczny nastrój, najchętniej poszłabym spać a w pracy młyn.. :( dobrze że ta wizyta już jutro....

reklama
Do góry