I jak i jak?Mnie też tam nie ma.. a dziś mam wizytę o 19 i strasznie się stresuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak i jak?Mnie też tam nie ma.. a dziś mam wizytę o 19 i strasznie się stresuje
Wszystko dobrze, dzidzi ma już 12 tygodni i słyszałam pierwszy raz bicie serduszka. Cudowne uczucie w środę jeszcze jeden stres bo prenatalne ale już i tak czuję troszkę większy spokój.I jak i jak?
A to Ja myślałam, że dziś prenatalne. Oczywiście cudownie, że wszystko super i tak jak mówisz pójdziesz spokojniejszaWszystko dobrze, dzidzi ma już 12 tygodni i słyszałam pierwszy raz bicie serduszka. Cudowne uczucie w środę jeszcze jeden stres bo prenatalne ale już i tak czuję troszkę większy spokój.
A robili Ci awidność ? Ja miałam IgG 400 ale awidność w szarej strefie i badanie do powtórki po 4 tygodniach...teraz IgG 445 i awidność bez zmian czekam na wizytę, żeby to jakoś ogarnąć moim mózgiemMam wyniki krwi. Wydaje się być wszystko ok. Tsh 2,6
Glukoza 80
Tylko toxoplazma 419 co znaczy nie reaktywne.
Siki mam książkowe jak nigdy w życiu.
Hej. Jaki link ? Nie dostałam żadnego zapro ani żadnego linku :-(A to Ja myślałam, że dziś prenatalne. Oczywiście cudownie, że wszystko super i tak jak mówisz pójdziesz spokojniejsza
@wikoosia nie dostałam od Ciebie info na prywatną wiadomość czy link działa.
Odpowiadałam na Twoja wiadomość kliknij znaczek koperty i wejdz w wiadomość do mnie.Hej. Jaki link ? Nie dostałam żadnego zapro ani żadnego linku :-(
Tez mam 10 tydzień i mdłości ustąpiły ponad tydzień temu. Ogólnie dobrze się już czuje dlatego się stresuje ze wszystko minęło a dopiero w czwartek mam wizytę
Zajrzałam i jest link dziękuję!!! Mam dostęp cieszę się bardzo!!!!Odpowiadałam na Twoja wiadomość kliknij znaczek koperty i wejdz w wiadomość do mnie.