Alicjaaa85
Fanka BB :)
będzie dobrze, koleżanki mama właśnie urodziła jej braciszka mając 42 lata, cała ciąża książkowa. Ja będę rodzic miesiąc po swoich 37 urodzinach.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
będzie dobrze, koleżanki mama właśnie urodziła jej braciszka mając 42 lata, cała ciąża książkowa. Ja będę rodzic miesiąc po swoich 37 urodzinach.
A 16:45Tez mam 3 .01 ja mam na 10 a wy ???
Ja mam 12+0Myślicie że prenatalne 12+2 to będzie ok? Bo cały czas się zastanawiam czy to nie za wcześnie.. w innej klinice chcieli mnie zapisać już na 11+4 ale stwierdziłam że to bez sensu i zrezygnowałam.
Właśnie ja nie mogę wejść na niego mimo ze dostałam link…14:30 nie było wcześniej
Już się nie mogę doczekać aż nam zamkną wątek, bo chciałam poruszyć jedną kwestię, która mnie dobija od kilku lat. Chodzi o sprawy/kontakty rodzinne, bo już od dawna się zastanawiam czy tylko ja tak *ujowo trafiłam
Usg wydaje mi się że tak bo tam łożysko, pempowina sprawdzana. A nifty to tylko wady, choroby.A ja się zastanawiam czy jak się zrobiło to nifty czy prenatalne są wtedy potrzebne ?
Tego się trzymambędzie dobrze, koleżanki mama właśnie urodziła jej braciszka mając 42 lata, cała ciąża książkowa. Ja będę rodzic miesiąc po swoich 37 urodzinach.
A muszą wysłać jakiś link? Bo ja nic nie mamPrywatny już działa dziewczyny
ze ty tyle wytrzymalas, maskra, ja pzrez ten czas bylam juz pre razy na wizycieJa dzisiaj też wreszcie mam wizytę i doczekać się nie mogę, bo ostatnia wizyta była 30.11.
Mam nadzieję, że dostanę skierowanie na prenatalne, które z kolei mam w ten czwartek.
Także prosimy o trzymanie kciuków i same dobre myśli ☺
A muszą wysłać jakiś link? Bo ja nic nie mam
No niby byłam na tej liście, dobra, poczekamy, może po kolei jakośTak, link dostały osoby zgłoszone do administratorki forum