reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

Mi serio nic nie pomaga, ale kurcze ja cole miałam to myślicie ze jest różnica z pepsi?
Oczywiście, że jest różnica!
Myślałam, że wszyscy ludzie dzielą się na dwie grupu, czyli team coca-cola i team pepsi, a Ci neutralni nie istnieją ;)
Ja osobiście jestem za coca-colą, ale tą w wersji cherry. Tylko teraz przez cukrzycę ciążową nie mogę pić 😩

reklama
U mnie pepsi raz działa raz nie dzisiaj cos czuje ze nie zadziałało bo zaczyna mnie głowa boleć. Robie sobie kawę bo na 17 mam do kościoła iść i ciężko to widzę no masakra obym wytrzymam do 18 a później niech się dzieje co chce

Dziewczyny macie jakieś sprawdzone szampony/wcierki na łupież? Możemy w ogóle takie preparaty używać w ciąży? Męczy mnie od tygodnia 😔

Hej dziewczynki, dopiero teraz… ale teraz mam chwilkę. Lepiej się czuje, po wczorajszym antybiotyku, na ten moj układ moczowy - jest o wiele lepiej. Nie boli mnie już podbrzusze, także cieszę się ze mogę podziałać w domu. Oprócz tego ze szybko się mecze, to nie czuje się dzisiaj jakbym była w ciąży.
Z dzieciakami ubraliśmy choineczke i wystroilismy trochę dom także czuc powoli święta 😉
Teraz będziemy szykować się na imprezkę. Nasza chrzesniaczka dzisiaj kończy roczek, jutro na 3 urodzinki do drugiego chrześniaka także nie będzie mnie pewnie już dzisiaj i jutro…

Życzę wszystkim spokojnego weekendu z dobrym samopoczuciem 😘

Będzie dobrze!
A jeśli dostałaś Monural, to naprawdę szybko powinno pomóc.
Tak, dostałam Monural, ale o mały włos bym go nie miała 😅 wkurzyłam się i wkoncu zadzwoniłam na przychodnie. Okazało się Ze SMS z kodem od Pani doktor nie przeszedł przez ich bramki internetowe… ale miałaś racje, czuje się o wiele lepiej po antybiotyku 🙂

Dobra Dziewczyny, uspokojcie mnie. Mąż zrobił zapiekane pyrki, w przyprawach. Zeżarłam tego trochę, dosłownie trochę, po czym czytam, że w tej mieszance był cząber. A kiedyś mi się obiło o uszy, że cząber to nie bardzo w ciąży. Niby wiem, że to nie były kilogramy no ale wiecie jak to jest sobie coś wkręcić. Czy na przyszłość unikać czy w takich ilościach d..y mi nie rozerwie (jak to mowi moja babcia)?

reklama
Do góry