Powiem wam że moje dziecko jest w tym roku szkolnym czyli od września już 4 raz na kwarantannie wczoraj otrzymałam informację że kilkoro dzieci z jego klasy ma covid, więc i my idziemy się dzisiaj wymazać. Dramat po prostu miał mieć do soboty to przedłużyli do 11.12....
reklama
Alicjaaa85
Fanka BB :)
Hej,Jak się czujesz ? Całą ciążę może pobolewać macica, ten mały człowiek rośnie i chce mieć miejsce uszy do góry
To inny ból brzucha niż ten, który pamiętam z poprzedniej ciąży jak się rozciągało wszystko ;///
Lekarz powiedział, że kosmówka jest odklejona na niewielkim odcinku, i że prowadziła ciąże, gdzie było dużo gorzej, ale z drugiej strony jest to bardzo niebezpieczne zjawisko.
A ja chcę żeby to maleństwo, które przewróciło już mój świat do góry nogami na stare lata pozostało tam, gdzie jest ;//
Nawet jak siedzę dłużej to podbrzusze mocniej boli.
Dowiem się dopiero za dwa tygodnie czy jest lepiej. Leki muszą podziałać.
HappyBabyMama
Mi tez odkleja się kosmowka. Tydzień temu zaczęłam krwawić. Tez bardzo się boje co się tam dzieje a wizyta dopiero w środę.Hej,
To inny ból brzucha niż ten, który pamiętam z poprzedniej ciąży jak się rozciągało wszystko ;///
Lekarz powiedział, że kosmówka jest odklejona na niewielkim odcinku, i że prowadziła ciąże, gdzie było dużo gorzej, ale z drugiej strony jest to bardzo niebezpieczne zjawisko.
A ja chcę żeby to maleństwo, które przewróciło już mój świat do góry nogami na stare lata pozostało tam, gdzie jest ;//
Nawet jak siedzę dłużej to podbrzusze mocniej boli.
Dowiem się dopiero za dwa tygodnie czy jest lepiej. Leki muszą podziałać.
Jakie dostałaś leki? Odpoczywasz? Bierzesz nospe?
Gryfin
Ja 21 grudnia, 3 tygodnie od ostatniej wizyty minie, jestem pozytywnie nastawiona, nie stresuję się bo to nie pomoże a nawet może zaszkodzić dziecku. Ciekawe jak długo wytrzymamJa mam kolejna wizytę dopiero 20 grudnia... zwariuje chyba do tego czasu
daariaa9
Prenatalne 14.01 dziś zauważyłam zabarwiony sluz, ni to kawa z mlekiem taki bardziej pod pomarańczowy nawet, wodnisty. Czy to może być od progesteronu czy jak myślicie? Nic mnie nie piecze, wczoraj jeszcze był ładny biały. Trochę mnie kłuje w podbrzuszu ale myśle ze tak jak od początku ciąży. Dużo kicham od 2 dni mogłam coś uszkodzić ? Przy 1 poronieniu byl od razu brązowy no ale i tak się martwię
Madzia86G
Ja mam za parę dni we wtorek. Cały czas miałam spokój, a teraz znowu się martwię że z fizycznych objawów mam tylko te pobolewające piersi i ten niesmak do kawy... i znowu jak idiotka się martwię, że brzuch nie nie boli, nic mnie nie kłuje ... ech
Alicjaaa85
Kurcze, mi powiedziała wczoraj, że jakiekolwiek krwawienie i mam do niej dzwonić. Może spróbuj przełożyć na szybciej?Mi tez odkleja się kosmowka. Tydzień temu zaczęłam krwawić. Tez bardzo się boje co się tam dzieje a wizyta dopiero w środę.
Jakie dostałaś leki? Odpoczywasz? Bierzesz nospe?
Dostałam duphaston 2 x po 1 oraz Utrogestan (progesteron) dopowchowo na noc.
Trzymam kciuki żeby u Ciebie było dobrze :*
Wer-ka
Ja też się zastanawiam ile wytrzymam. Chciałabym wiedzieć że serduszko boję I wszystko jest dobrze, a tu tyle czasu.Ja 21 grudnia, 3 tygodnie od ostatniej wizyty minie, jestem pozytywnie nastawiona, nie stresuję się bo to nie pomoże a nawet może zaszkodzić dziecku. Ciekawe jak długo wytrzymam
reklama
HappyBabyMama
Nie ja krwawiłam w środę tydzień temu i byłam wtedy u lekarza i okazała się ta kosmowka. Teraz mam brązowy śluz tylko nie krwawię już. Ja jestem do niedzieli na izolacji bo mam coronawirusa. Ale mąż może dopiero w środę mnie zawieść do lekarza ja sama nie jestem w stanie wiec środa. Zreszta pani doktor kazała przyjsc za dwa tygodnie wiec akurat będzie równe. Nie wiemKurcze, mi powiedziała wczoraj, że jakiekolwiek krwawienie i mam do niej dzwonić. Może spróbuj przełożyć na szybciej?
Dostałam duphaston 2 x po 1 oraz Utrogestan (progesteron) dopowchowo na noc.
Trzymam kciuki żeby u Ciebie było dobrze :*
Czego się spodziewać. Tak bardzo chciałabym dobre wiadomosci. Tyle się starałam o ta coaze.