reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Ja na 3 dawkę pójdę ale jak będę w II trymestrze, czyli już w nowym roku bo i tak trzeba odczekać te pół roku od ostatniej dawki a my ostatnią braliśmy w czerwcu. Ja jestem z Phizera i razem z mężem mieliśmy 1dniowe stany podgorączkowe, ale tylko przy I zastrzyku.
To kwestia indywidualna czy ktoś chce się w ogóle zaszczepić i co zrobi z 3.dawką .

Teraz to oczekiwanie na wyniki, niestety u mnie nigdy się nie śpieszą i będę pewnie po 18.00 jak ostatnio 🤨
ja czekam od piątku 🥺🥺🥺 dziś mam totalną załamke... cała noc nie przespana.. Ból brzucha taki, że okresowy to przy tym pikus. Tak mnie skręcało z bólu że już nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić. Siedziałam od 23 do 3 nad ranem pod prysznicem i polewałam brzuch ciepłą wodą, bo tylko wtedy czułam względną ulgę

Witajcie mdłości... [emoji1785]
Ja dziś zapachy mylę w kuchni. Sorki że o kuchni bo pewnie nie masz lekko, ale robię filet z kurczaka z mieszanką warzyw i z ryżem i chciałam to doprawić czerwoną papryką. Sypię a czuję cynamon 😶 wystraszyłam się że przyprawy pomyliłam. Pisze papryka, smakuje jak papryka ale pachnie jak cynamom.

reklama
Kurcze ja też nie jestem zaszczepiona, i w sumie narazie od siebie to szczepienie odpychalam ale teraz w sumie pomyślałam o porodzie bez męża. Przy pierwszej ciąży był i przy tej też bym chciała , a to nie wystarczy żeby on był zaszczepiony? [emoji1751][emoji39] Na pewno na wizycie poruszę ten temat i zapytam mojego gin jak to wygląda na ten moment u nas w szpitalu bo jest zastępcą ordynatora.

Do góry