ja jestem, ale nie zdecyduje się w ciąży na odszczepienie 3 dawki…Dziewczyny, pytanie na topie Czy Wy jestescie szczepione na covid?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja jestem, ale nie zdecyduje się w ciąży na odszczepienie 3 dawki…Dziewczyny, pytanie na topie Czy Wy jestescie szczepione na covid?
ja czekam od piątku dziś mam totalną załamke... cała noc nie przespana.. Ból brzucha taki, że okresowy to przy tym pikus. Tak mnie skręcało z bólu że już nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić. Siedziałam od 23 do 3 nad ranem pod prysznicem i polewałam brzuch ciepłą wodą, bo tylko wtedy czułam względną ulgęTeraz to oczekiwanie na wyniki, niestety u mnie nigdy się nie śpieszą i będę pewnie po 18.00 jak ostatnio
Ja dziś zapachy mylę w kuchni. Sorki że o kuchni bo pewnie nie masz lekko, ale robię filet z kurczaka z mieszanką warzyw i z ryżem i chciałam to doprawić czerwoną papryką. Sypię a czuję cynamon wystraszyłam się że przyprawy pomyliłam. Pisze papryka, smakuje jak papryka ale pachnie jak cynamom.Witajcie mdłości... [emoji1785]
A co mówi Twój ginekolog? Ponieważ tez wolałabym się nie szczepić, natomiast mój zalecaJa się nie szczepiłam i na razie nie zamierzam