Ja też niedawno pisałam, że należę do tego grona bezobjawowych, a wczoraj wieczorem zaliczyłam swoje pierwsze (i mam nadzieję ostatnie) wymiotyW ciąży z synem nie miałam żadnych objawów praktycznie. Kilka razy miałam mdłości i parę razy wymiotowałam wieczorem.
reklama
Dziewczyny mnie często boli lewy jajnik, chciałam zapytać czy jesteście z jednej strony tak bardziej wypukłe? Ja właśnie w miejscu lewego jajnika jestem tak bardziej wypukła niż po prawej str. Na usg nic dr nie mówił żeby coś było nie tak. Wiem że bóle kłucia to norma w pierwszym trymestrze ale zastanawia mnie to czemu zawsze lewa str albo ciągnięcie tak brzucha to wtedy cały
justyska89
Fanka BB :)
Widocznie mialas owulacji z lewego jajnika i z lewej strony zagnieździła się dzidzia tak ja sobie to tłumaczę bo tak mam. Z lewej strony jakbym bardziej wypukła była i wiem że z lewego jajnika mialam owulacje bo zawsze ja czuje.Dziewczyny mnie często boli lewy jajnik, chciałam zapytać czy jesteście z jednej strony tak bardziej wypukłe? Ja właśnie w miejscu lewego jajnika jestem tak bardziej wypukła niż po prawej str. Na usg nic dr nie mówił żeby coś było nie tak. Wiem że bóle kłucia to norma w pierwszym trymestrze ale zastanawia mnie to czemu zawsze lewa str albo ciągnięcie tak brzucha to wtedy cały
daariaa9
Ja tez miałam kłucia i ciągnięcia po lewej stronie, teraz przeszło na prawą bardziej ją czuje Także ja nie wiem jak to jestDziewczyny mnie często boli lewy jajnik, chciałam zapytać czy jesteście z jednej strony tak bardziej wypukłe? Ja właśnie w miejscu lewego jajnika jestem tak bardziej wypukła niż po prawej str. Na usg nic dr nie mówił żeby coś było nie tak. Wiem że bóle kłucia to norma w pierwszym trymestrze ale zastanawia mnie to czemu zawsze lewa str albo ciągnięcie tak brzucha to wtedy cały
HappyBabyMama
Jeszcze ja!Spoko mogę stworzyć listę. Wyślijcie mi może na priv po kolei wiadomości, mam nadzieję, że nikogo nie pominę, ja też jeszcze spojrzę ile mi się uda i postaram się do końca tygodnia wysłać albo lepiej. Dawajcie like do tej wiadomości i ja sobie to spiszę później a tu będę wpisywać osoby, które widzę .
@Majaga
@Lauantai
@Wajfaj
@Roma123
@Coff
@NattNatt
@StaramSie
@Marta1raz
@Dreamy
@Nadzieja*
@Aaagaa
@CiagleNiewyspana
@Wer-ka
@Madzia86G
@Merlot
@Ironka
@Maarimbaa
@Mania995
I jaJeszcze ja!
Hanaśmietana
Cześć
Mam dzisiaj wizyte u nowego diabetologa. Insuliny biorę coraz więcej a cukier100 jak zaczarowany. Mam nadzieję że mi spadnie
Co do śluzu- ja nie wiem bo mam wydzielinę tabletkowa po luteinie.
Mam dzisiaj wizyte u nowego diabetologa. Insuliny biorę coraz więcej a cukier100 jak zaczarowany. Mam nadzieję że mi spadnie
Co do śluzu- ja nie wiem bo mam wydzielinę tabletkowa po luteinie.
Hej ja również chcialabym się przywitać i dołączyć, podczytuję Was od samego początku, ale z dołączeniem wolałam zaczekać. To moja druga ciąża, pierwsza niestety zakończyła się inaczej, niż byśmy chcieli. Obecnie 9+5, termin z USG na 9 lipca, jestem dobrej myśli i trzymam kciuki za nas wszystkie miłego dnia!
reklama
Miazolinka
Witamy tym razem będzie ok. Bądź dobrej myśli również życzę miłego dniaHej ja również chcialabym się przywitać i dołączyć, podczytuję Was od samego początku, ale z dołączeniem wolałam zaczekać. To moja druga ciąża, pierwsza niestety zakończyła się inaczej, niż byśmy chcieli. Obecnie 9+5, termin z USG na 9 lipca, jestem dobrej myśli i trzymam kciuki za nas wszystkie miłego dnia!