reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

Ja już po - i dupa dziś prawie nic nie mogła dostrzec na usg
:0 niby raz udało się zarodek mam foto i jest pokazuje na 6 tyg 3 dni ale ciagle uciekało i nie ma pewności czy jest puls 🤯 jutro mam przyjść do innego miejsca - lepszy sprzęt - oszaleć idzie.

reklama
Takie przypadki się zdarzają, ale nie jest to tak wysokie ryzyko jak w pierwszych tygodniach. Trzeba myśleć pozytywnie! Zamartwianie się nie pomoże, a potrafi uprzykrzyć życie ;)
Tak, to nie jest tak że siedzę i się martwię tylko trochę poczułam ulgę, że najgorsze za mną, a jednak może różnie być biorąc pod uwagę niektóre doświadczenia.

kurde ja tez to mam, no nic ide 18,12 do gina niech sie wypowie...
Ja teraz też zgłupiałam... Siedzę i beczę jak debil... Lekarka mnie uspokaja, że to nie jest potrzebne...tutaj jak nie dostanę to poronie... Jak nie uda się utrzymać tej ciąży, to chyba sobie odpuszczę bo jeszcze trochę i skończę z jakąś depresją . Najdziwniejsze jest to, że ok. 40% społeczeństwa ma te mutacje a jednak zdarzają się ciążę bez żadnych leków

reklama
Do góry