Biorę teraz suple mama dha premium+ ale jak skończy mi się opakowanie to przerzucam się na pregna plus bez żelaza. Oprócz tego 4000 Wit d3 i kwasy omega 3Dziewczyny wszystkie bierzecie kwasy DHA? Co jeszcze suplementujecie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biorę teraz suple mama dha premium+ ale jak skończy mi się opakowanie to przerzucam się na pregna plus bez żelaza. Oprócz tego 4000 Wit d3 i kwasy omega 3Dziewczyny wszystkie bierzecie kwasy DHA? Co jeszcze suplementujecie?
A to nawet nie wiedziałam, mi gin zalecił Pregna Plus i Pregna DHA, czyli tak jakby podwójną dawkęBiorę PregnaPlus DHA jest w składzie
Tez ostatnio miałam coś w śluzie, na razie jest spokoj na szczęście a tez panikowałam. Może rzeczywiście jakieś naczynko [emoji1696]
Nie wiem .. mi napisał Vit+DHA PregnaPlusA to nawet nie wiedziałam, mi gin zalecił Pregna Plus i Pregna DHA, czyli tak jakby podwójną dawkę
Na szczęście nie, ale uważnie obserwujePowtórzyło się u Ciebie plamienie?
A miałaś tylko brązowe plamienie ?Na szczęście nie, ale uważnie obserwuje
Mnie lekarz straszy cewnikiemJa mam straszne, ale to straszne problemy z pęcherzem. Ciągle mnie boli i boli. Miałam też zastój moczu, brałam leki i po jakimś czasie wszystko się skończyło.
Co Ty mówisz… masakraMnie lekarz straszy cewnikiem
Dziewczyny wszystkie bierzecie kwasy DHA? Co jeszcze suplementujecie?