reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

Dziewczynki! Szczepicie się przeciw covid? Mój gin mnie namawia, ja się trochę waham. Boje się, że dostanę wysokiej temp. i ogólnie przechoruje to szczepienie co może źle wpłynąć na malutkiego . Sama jestem ozdrowieńcem ale wiadomo, że to nieporównywalna ilość przeciwciał jak po szczepieniu. Sama nie wiem co robić 🤷🏻‍♀️
Hej
Ja się nie szczepię, jestem ozdrowieńcem. A ozdrowieńcy mają swoje przeciwciała, udowodnili to naukowcy, że utrzymują się nawet 14 miesięcy :)
I nie można mylić swoich przeciwciał z przeciwciałami ze szczepionki.. nie mówiąc już nawet o tym, że to nie szczepionka, a eksperyment medyczny 🤐

reklama
Dziewczynki! Szczepicie się przeciw covid? Mój gin mnie namawia, ja się trochę waham. Boje się, że dostanę wysokiej temp. i ogólnie przechoruje to szczepienie co może źle wpłynąć na malutkiego . Sama jestem ozdrowieńcem ale wiadomo, że to nieporównywalna ilość przeciwciał jak po szczepieniu. Sama nie wiem co robić 🤷🏻‍♀️
Ja planuje od razu po porodzie

Dziewczynki! Szczepicie się przeciw covid? Mój gin mnie namawia, ja się trochę waham. Boje się, że dostanę wysokiej temp. i ogólnie przechoruje to szczepienie co może źle wpłynąć na malutkiego . Sama jestem ozdrowieńcem ale wiadomo, że to nieporównywalna ilość przeciwciał jak po szczepieniu. Sama nie wiem co robić [emoji2370]
Ja pierwszą dawkę przyjmuje teraz w pt. 4.06. - Pfizera
Również przeszłam na początku kwietnia covid ale nie mam pewności ile przeciwciał przekazałam Madzi dlatego wierzę w to , że dzięki szczepionce Madzia będzie miała ich więcej tym bardziej , że od pierwszej dawki może minąć 21 dni więc liczę ,że drugą dawkę będę mogła przyjść jeszcze przed porodem [emoji4].

Ja pierwszą dawkę przyjmuje teraz w pt. 4.06. - Pfizera
Również przeszłam na początku kwietnia covid ale nie mam pewności ile przeciwciał przekazałam Madzi dlatego wierzę w to , że dzięki szczepionce Madzia będzie miała ich więcej tym bardziej , że od pierwszej dawki może minąć 21 dni więc liczę ,że drugą dawkę będę mogła przyjść jeszcze przed porodem [emoji4].
A w którym tyg ciąży jesteś ?:)

Hej
Ja się nie szczepię, jestem ozdrowieńcem. A ozdrowieńcy mają swoje przeciwciała, udowodnili to naukowcy, że utrzymują się nawet 14 miesięcy :)
I nie można mylić swoich przeciwciał z przeciwciałami ze szczepionki.. nie mówiąc już nawet o tym, że to nie szczepionka, a eksperyment medyczny 🤐
Ja też jestem ozdrowieńcem i się nie szczepię. Moja gin ani słowem nie wspomina o szczepieniu..

Szpital od wczoraj wieczorem 😭 opuchlizna i ciśnienie rosło do 157/99. Jestem pod pompą magnezową. Dostałam sterydy na płuca dla małej i Cukier szybuje w górę. Oczywiście dieta cukrzycowa w szpitalu to mit. Zwykły bułkowy chleb i Cukier 168 a po dwóch godzinach 177 😞😡 kazali mi samej zwiększyć dawkę insuliny. A skąd ja mam wiedzieć ile 😡 diabetolog odbierze telefon dopiero w poniedziałek.

Szpital od wczoraj wieczorem 😭 opuchlizna i ciśnienie rosło do 157/99. Jestem pod pompą magnezową. Dostałam sterydy na płuca dla małej i Cukier szybuje w górę. Oczywiście dieta cukrzycowa w szpitalu to mit. Zwykły bułkowy chleb i Cukier 168 a po dwóch godzinach 177 😞😡 kazali mi samej zwiększyć dawkę insuliny. A skąd ja mam wiedzieć ile 😡 diabetolog odbierze telefon dopiero w poniedziałek.
trzymaj się!

reklama
@Eveline.eve , mi diabetolog kazała zwiększać o 2 jednostki, po 3 dniach z rzędu, kiedy cukier jest za wysoki. Ale ja mam tylko nocną.
I spytaj czy nie pomylili się z dietą, bo takie rzeczy tez sie zdarzają.
Trzymaj się!

Do góry