Holle
Fanka BB :)
nie za bardzo , młodego tylko podniosłam na chwilę (6 lat)Ciezko stwierdzić czy jest czym sie niepokoić, ale moze dzis miałaś bardziej intensywny dzien, cos ciężkiego podniosłaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie za bardzo , młodego tylko podniosłam na chwilę (6 lat)Ciezko stwierdzić czy jest czym sie niepokoić, ale moze dzis miałaś bardziej intensywny dzien, cos ciężkiego podniosłaś?
Mogło pęknąć jakieś naczynko w pochwie, w czasie ciąży narządy są bardziej ukrwione, jeśli było to jednorazowe i po podtarciu się już nie pojawiło, to nie powinno być niczym groźnym, ale oczywiście gdyby coś jeszcze niepokoiło to warto skonsultować z lekarzem.Ciezko stwierdzić czy jest czym sie niepokoić, ale moze dzis miałaś bardziej intensywny dzien, cos ciężkiego podniosłaś?
tak ból pleców (krzyża) mi też towarzyszy czasami mniej a są dni że ledwo mogę się ruszać , a czasami jeszcze dochodzi do tego ból miednicy to wtedy to już całkiem chodzę jak kaleka , co do pasa nie wiem o jaki chodzi to nie pomogęHej. Czy Was dziewczyny też tak bolą plecy w II trymestrze? Dodam że jestem szczupła i mam lekka skoliozę, ale wykonuje mimo wszystko jakąś aktywność (spacery po lesie - akurat mam za płotem więc jest blizutko). Masowane też miałam, woda ciepła pod prysznicem też i nic
Zastanawiam się nad kupnem takiego pasa, bo nie mogę spać w nocy przez te plecy, zmiana pozycji też nie pomaga