reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

dziewczyny jestem 17 tygodniu ciąży zaczęłam czuć ruchy dziecka , można je określić do pływania rybki w brzuchu , trochę się martwię bo raz je czuje a następnego dnia nie czuje wcale , czy mam się czym martwić ?
nie chce Panikować , kolejną wizytę mam 8 lutego

reklama
dziewczyny jestem 17 tygodniu ciąży zaczęłam czuć ruchy dziecka , można je określić do pływania rybki w brzuchu , trochę się martwię bo raz je czuje a następnego dnia nie czuje wcale , czy mam się czym martwić ?
nie chce Panikować , kolejną wizytę mam 8 lutego
Spokojnie, nie panikuj :) na początku tak jest. Dzidziuś jest jeszcze malutki i nie wszystkie Jego ruchy czuć :)

Swoją drogą sama od kilku dni mam takie dziwne uczucie w brzuchu, jakby mnie ktoś łaskotał piórkiem ale od środka. Jestem pierwszy raz w 2 trymestrze ciąży więc nie wiem czy zaczynam czuć ruchy czy mi się wydaje😄

Swoją drogą sama od kilku dni mam takie dziwne uczucie w brzuchu, jakby mnie ktoś łaskotał piórkiem ale od środka. Jestem pierwszy raz w 2 trymestrze ciąży więc nie wiem czy zaczynam czuć ruchy czy mi się wydaje😄
Tez czasem mam takie dziwne motylki, ale ja je odczuwam bardzo nisko w podbrzuszu.

Hej, dawno mnie nie było. Dziś byłam na usg i okazało się że nie jestem w 19tc tylko na początku 17tc i za miesiąc na nowo te same usg muszę robić, nie wiem czy to zależy od aparatu czy od lekarza ale czy zdarzają się Wam takie rzeczy?

No ale wyszło na 90% że będzie dziewczynka 🤩, też czuje czasem takie łaskotanie

Hej, dawno mnie nie było. Dziś byłam na usg i okazało się że nie jestem w 19tc tylko na początku 17tc i za miesiąc na nowo te same usg muszę robić, nie wiem czy to zależy od aparatu czy od lekarza ale czy zdarzają się Wam takie rzeczy?

No ale wyszło na 90% że będzie dziewczynka 🤩, też czuje czasem takie łaskotanie
Hej, też do Was dołączam ☺️
Co do Twojego pytania, to czy robiłaś badania prenatalne? Głównie chodzi o USG prenatalne, które wykonuje specjalista z certyfikatem FMF?

reklama
Hej, też do Was dołączam ☺️
Co do Twojego pytania, to czy robiłaś badania prenatalne? Głównie chodzi o USG prenatalne, które wykonuje specjalista z certyfikatem FMF?
No tak wczoraj miałam właśnie, ale lekarz powiedział że za wcześnie jest by odczytać wszystko i mam przyjść za miesiąc.

Do góry