reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

Mi w sumie trochę mdłości ustąpiły ale ostatnio jak piłam siemię lniane to odruch zwrotny był i już nic nie mógł w siebie wcisnąć, nie mam jakiś zachcianek, wgl wszytsko co jem jest dla mnie za słodkie, nawet czasami mam wrażenie że siedzę i słodko mi w buzi [emoji848] zdecydowanie muszę pić więcej wody

Chociaż dziś mi się śniło że jem laysy cebulowe i taka obsliniona wstałam hahha
Mi sie dzis snil arbuz.. bylam w biedrze z moim i mowie wezmy arbuza. A on do mnie jezuu 16 zl za takiego malego ale wzielismy i mowi pewnie sama skora bedzie no i faktycznie obieralam i obieralam i ledwo co roz bylo widac 🤣

reklama
Ja dziś 7+1 i myśle, ze skoro do tej pory nie włączyły mi się mdłości i wymioty to raczej już mam spokój. Nawet wzdęcia minęły, brzuch miękki i normalny. Jedynie piersi mam nabrzmiale i bóle podbrzusza.

Jutro wizyta, przebieram już nogami.

A właśnie, macie jakieś skryte marzenie co do płci? Bardziej córeczka, syn czy totalnie obojętnie?
Ja mam córkę i chciałabym druga. 🥰

Ja dziś 7+1 i myśle, ze skoro do tej pory nie włączyły mi się mdłości i wymioty to raczej już mam spokój. Nawet wzdęcia minęły, brzuch miękki i normalny. Jedynie piersi mam nabrzmiale i bóle podbrzusza.

A właśnie, macie jakieś skryte marzenie co do płci? Bardziej córeczka, syn czy totalnie obojętnie?
Ja mam skryte marzenie .. chcialabym córeczkę jako, że mam już synka ale podświadomie wiem , że będzie drugi synek :) I to też fajnie.. u partnera w rodzinie prawie same chłopaki i jakoś tak wiem, że u nas tak będzie. Chcemy mieć tylko dwoje dzieci wiec raczej jak drugi synek to już nie będziemy wiecej próbować też.

CÓRKA 😍😍 w domu 3 synów. Mam straszną nadzieję ;) tym bardziej że ostatnie przytulanko było w piątek a w niedzielę popoludniu miałam owulacje (potwierdziną) także większe szanse niż poprzednio 😁

Cześć dziewczyny. Dawno mnie tu nie było... Ale czułam sie.. Nie nie czułam się 😂
za 2 h mam 1usg i mam takiego pietra że głowa mała. Jestem 8+4. I będzie to pierwsza wizyta, badania związane z ciąża. (Mieszkam w NL) Mam nadzieję że będzie mi dane się tutaj rozgościć na dobre. Mam już 2 latke... I obojętnie mi kto tam mieszka.. Mam nadzieję że zdrowe! ☺
Kurde serio boje sie jak cholera! 🤦‍♀️
Gratulacje dla nowych koleżanek.
No i cieszę się za Wasze udane wizyty!
Ja Was ciągle poddczytuje 😂

Ja mam 2 córki mój narzeczony też 2 córki więc pragnie chłopca mi jest obojętnie byle zdrowe....

reklama
Cześć dziewczyny. Dawno mnie tu nie było... Ale czułam sie.. Nie nie czułam się 😂
za 2 h mam 1usg i mam takiego pietra że głowa mała. Jestem 8+4. I będzie to pierwsza wizyta, badania związane z ciąża. (Mieszkam w NL) Mam nadzieję że będzie mi dane się tutaj rozgościć na dobre. Mam już 2 latke... I obojętnie mi kto tam mieszka.. Mam nadzieję że zdrowe! ☺
Kurde serio boje sie jak cholera! 🤦‍♀️
Gratulacje dla nowych koleżanek.
No i cieszę się za Wasze udane wizyty!
Ja Was ciągle poddczytuje 😂
Oh powodzenia, wiem co czujesz. Moja pierwsza wizyta jest jutro :D . Będę trzymać kciuki ! Daj nam znać po jak bylo :)

Do góry