reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

Cześć dziewczyny :)
Ja tez sie mega źle czuje :( ciągle mi nie dobrze... wieczorem nawet zasnąć nie mogłam, bo takie miałam nudności. W poprzedniej ciąży czułam się super i nie rozumiałam co to nudności, dlatego dziewczyny, które ich nie macie cieszcie się i nie negujcie naszych narzekań, bo Wy tez byście na pewno narzekały. Ja jestem juz bezradna, jak nie zjem to mnie mdli, a jak zjem to mnie tez mdli, masakra :( mam nadzieje, ze to niedługo minie.

reklama
@Nika999 niedobrze że aż tak cię rozkłada ten pierwszy trymestr :( może próbuj faktycznie jakiegoś sucharka? I mimo wszystko pij bo musisz uważać na odwodnienie. Może lekarz powie czy możesz wprowadzić jakieś elektrolity? Ja jak zjem to mnie trochę mniej mdli ale też już sił nie ma, żłobek mnie ratuje od 8-13 a później jakoś muszę dotrwać do powrotu męża.

Mi w sumie trochę mdłości ustąpiły ale ostatnio jak piłam siemię lniane to odruch zwrotny był i już nic nie mógł w siebie wcisnąć, nie mam jakiś zachcianek, wgl wszytsko co jem jest dla mnie za słodkie, nawet czasami mam wrażenie że siedzę i słodko mi w buzi [emoji848] zdecydowanie muszę pić więcej wody

Chociaż dziś mi się śniło że jem laysy cebulowe i taka obsliniona wstałam hahha

Ja dzisiaj póki co czuję się dobrze, zjadłam śniadanie normalnie (bułka z masłem, żółtym serem i pomidorem teraz na topie), piję kawę bo jakoś tak dzisiaj mnie naszło. Od wczoraj nie mam już żadnych plamien, więc mam nadzieję, że krwiaczek powoli będzie się wchłaniał😊 i właśnie zapisałam się na badania prenatalne, 21.12 krew, 30.12 usg.
@kolor nadzieji możesz mnie dopisać do kalendarza
Miłego dnia wszystkim😊
powodzenia na wizytach dzisiaj✊✊✊

Widzę, że Wam pierwszy trymestr niezle daje się we znaki.
Ja mam się dość dobrze. Dzis co prawda obudziłam się z ogromnym bólem głowy i plecy tez jakos mnie bolą.. spałam bardzo źle.
Ale glowa do góry! Damy rade Babki!

Cześć dziewczyny :)
Ja tez sie mega źle czuje :( ciągle mi nie dobrze... wieczorem nawet zasnąć nie mogłam, bo takie miałam nudności. W poprzedniej ciąży czułam się super i nie rozumiałam co to nudności, dlatego dziewczyny, które ich nie macie cieszcie się i nie negujcie naszych narzekań, bo Wy tez byście na pewno narzekały. Ja jestem juz bezradna, jak nie zjem to mnie mdli, a jak zjem to mnie tez mdli, masakra :( mam nadzieje, ze to niedługo minie.
Nikt nie neguje 😂😋 ja poprzednie 2 ciążę straszne mdłości dlatego teraz nieco zdziwiona, że może być inaczej 😂😂😂
Wiecie co wczoraj jak widziałam moje malenstwo to intuicyjnie widziałam chłopca i mówiłam o nim on.... Ciekawe czy tak będzie

Dzis mam jakis slabszy dzien posprzeczalam sie z mezem :( niby glupota, blahostka...ale dostalam takie nerwy ze az mnie sciskal na dole brzuch. Wystraszylam sie :( jestem bardzo emocjonalna ostatnio, wszystko gleboko biore do siebie i czuje sie zraniona. Wiele rzeczy mmie wzrusza....hormony chyba buzuja
Ooo, witaj w klubie 😉 Ja mam to samo, jestem zanadto wrazliwa. Płacze z byle powodu. Wzruszam się na reklamach w tv 😂

reklama
Do góry