reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Weźcie mnie nie straszcie, mi w ciąży podniosło się tsh do 3,98 od kilku dni mam zwiekszona dawkę leku ale teraz zaczynam się bać czy wszystko będzie ok
Przepraszam , nie chciałam Cię wystraszyć. Jeśli lekarz zwiększył Ci dawkę to nie masz o co się martwić.
Ja też mam zwiększona dawkę Letroxu od kilku dni. [emoji4] Będzie dobrze kochana [emoji8]

Ja już też po wizycie. Dzidziulek rośnie, ma 0,93cm (7+0). Ale pojawił się krwiak obok i mam trochę zakazów- zakaz seksu, całkowity zakaz dźwigania, dużo odpoczywać. Dostałam skierowanie na badania w szpitalu, gdzie lekarz przyjmuje, więc będą na NFZ, no i jutro kazał już umawiać się na prenatalne.
Termin porodu bez zmian 12 lipca

Załączniki

• 20201123_204115.jpg
    20201123_204115.jpg
    3,3 MB · Wyświetleń: 98
Ja już też po wizycie. Dzidziulek rośnie, ma 0,93cm (7+0). Ale pojawił się krwiak obok i mam trochę zakazów- zakaz seksu, całkowity zakaz dźwigania, dużo odpoczywać. Dostałam skierowanie na badania w szpitalu, gdzie lekarz przyjmuje, więc będą na NFZ, no i jutro kazał już umawiać się na prenatalne.
Termin porodu bez zmian 12 lipca
A mój tak na dole siedział maluch, ciekawe od czego to zależy 🤔
Gratuluję super wieście

Witajcie kochane! Ostatnio nie udzielam się na forum bo nie najlepiej się czuje, jakieś przeziębienie mnie złapało ale już powoli wracam do żywych [emoji6] oczywiście czytam Was na bieżąco i gratuluje wszystkich udanych wizyt [emoji8] a tym z Was, których wizyty nie były udane życzę wszystkiego dobrego, dużo siły i bardzo współczuję... [emoji8][emoji8]

pisałyście o zupkach pomidorowych Amino i takiego smaka nabrałam że dziś mój K. leciał do sklepu specjalnie po zupkę- taka pyszna była [emoji3059] ogólnie niezbyt przepadam za takimi daniami... Segregator Mamyginekolog już u mnie, ogólnie jestem zadowolona i mam nadzieję, że się przyda. Buziaki

Za szybko się pochwaliłam 🙈 Moja beta dziś znów 0.2 więc tym razem to nie ciąża (przy ciąży z synkiem miałam pierwsza taka malą temu myślałam że powtórka z rozrywki) Życzę Wam samych udanych wizyt ciazowych i szczęśliwego rozwiązania 😘

reklama
Ja dzis parcie na kanapli z salata pomidorem szczypiorkiem i sopocka 🤣🤣Jezu jakie pyszne byly.. ale caly dzien bol zoladka.. mieli i mieli.

A mi dziś smaczek się zrobił na płatki corn flakes te miodowe. Taka głodna bylam po porannych przebojach (cokolwiek zjadłam dopiero o 16), ze zjadłam dwie miseczki i dopchałam zwykłymi kanapkami z puszystej bułki, z masłem, wędliną i ogórkiem. Trochę mi smaki wracają, wędliny i mięsa nie jadłam od środy :( najgorsze jest to, że jak jestem głodna to też mnie mdli i trudno mi odróżnić głód od mdłości.

Do góry