Mój tez tak w dole, chyba ułożenie sondy duzo robi ...A mój tak na dole siedział maluch, ciekawe od czego to zależy
Gratuluję super wieście
reklama
Sarciasta
Fanka BB :)
Ja dzis mialam tak samo.. rano kibel a pozniej nie wiedzialam czy mnie mdliz glodu czy ogolnie. Zrobilam rosolek ciut lepiej a pozniej masakra. Dodatkowo nie wyrabiam z gazami hahaha moj chlop wroci z nocki i padnie zanim do lozka dojdzieA mi dziś smaczek się zrobił na płatki corn flakes te miodowe. Taka głodna bylam po porannych przebojach (cokolwiek zjadłam dopiero o 16), ze zjadłam dwie miseczki i dopchałam zwykłymi kanapkami z puszystej bułki, z masłem, wędliną i ogórkiem. Trochę mi smaki wracają, wędliny i mięsa nie jadłam od środy najgorsze jest to, że jak jestem głodna to też mnie mdli i trudno mi odróżnić głód od mdłości.
Elmirka91
Moderator
Też bym zjadła rosołku albo takiej mamusiowej zupy pomidorowej ale boję się, że ugotuje i mnie odrzuci, mało tego odrzuca mnie na widok surowego mięsaJa dzis mialam tak samo.. rano kibel a pozniej nie wiedzialam czy mnie mdliz glodu czy ogolnie. Zrobilam rosolek ciut lepiej a pozniej masakra. Dodatkowo nie wyrabiam z gazami hahaha moj chlop wroci z nocki i padnie zanim do lozka dojdzie
D
doublimam
Gość
Następnym razem będzie sukces :* trzymaj się kochanaZa szybko się pochwaliłam Moja beta dziś znów 0.2 więc tym razem to nie ciąża (przy ciąży z synkiem miałam pierwsza taka malą temu myślałam że powtórka z rozrywki) Życzę Wam samych udanych wizyt ciazowych i szczęśliwego rozwiązania
K
Katijah
Gość
Szkoda, trzymaj się a kiedy termin @?Za szybko się pochwaliłam Moja beta dziś znów 0.2 więc tym razem to nie ciąża (przy ciąży z synkiem miałam pierwsza taka malą temu myślałam że powtórka z rozrywki) Życzę Wam samych udanych wizyt ciazowych i szczęśliwego rozwiązania
Sarciasta
mnie jeszcze od niczego nie odrzuca tetaz zaczynaja sie problemy zoladkowo jelitowe.. ale spoko stawiam czola haha a na pomidorowke to mam non stop ochote nie wiem o co chodzi z tymi pomidorami.. zarlabym kilogramami a od dietetyczki slyszalam ze przy hashimoto nie wolno jesc ich za duzo tylko tak z umiarem bo oslabiaja dzialanie lekow.. tak samo jak brokuly . dziwneTeż bym zjadła rosołku albo takiej mamusiowej zupy pomidorowej ale boję się, że ugotuje i mnie odrzuci, mało tego odrzuca mnie na widok surowego mięsa
K
Katijah
Gość
Ja tak barszczyk czerwony piję jak wy pomidorową i chleb z masłem i cebula
Na razie mnie od niczego nie odrzucilo ale dziwne zachcianki jak powyżej
Sarciasta
tak .. ta cebula tez dla mnie jakas wyjatkowa sie zrobila .. pomidory i cebula .. ahh..Ja tak barszczyk czerwony piję jak wy pomidorową i chleb z masłem i cebula
reklama
Sarciasta
a co powiecie o fast foodach? ja ograniczylam do minimum ale nie ukrywam ze mam smykalke do nich okropna zwlaszcza na pizze i maczkaA ja jak otwieram lodówkę to mi wszystko śmierdzi. Jedynie zupy mogę jeść, pomidorowa, rosół i krupnik.