reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
A mi dziś smaczek się zrobił na płatki corn flakes te miodowe. Taka głodna bylam po porannych przebojach (cokolwiek zjadłam dopiero o 16), ze zjadłam dwie miseczki i dopchałam zwykłymi kanapkami z puszystej bułki, z masłem, wędliną i ogórkiem. Trochę mi smaki wracają, wędliny i mięsa nie jadłam od środy :( najgorsze jest to, że jak jestem głodna to też mnie mdli i trudno mi odróżnić głód od mdłości.
Ja dzis mialam tak samo.. rano kibel a pozniej nie wiedzialam czy mnie mdliz glodu czy ogolnie. Zrobilam rosolek ciut lepiej a pozniej masakra. Dodatkowo nie wyrabiam z gazami hahaha moj chlop wroci z nocki i padnie zanim do lozka dojdzie 😁🤣

Ja dzis mialam tak samo.. rano kibel a pozniej nie wiedzialam czy mnie mdliz glodu czy ogolnie. Zrobilam rosolek ciut lepiej a pozniej masakra. Dodatkowo nie wyrabiam z gazami hahaha moj chlop wroci z nocki i padnie zanim do lozka dojdzie 😁🤣
Też bym zjadła rosołku albo takiej mamusiowej zupy pomidorowej 😍 ale boję się, że ugotuje i mnie odrzuci, mało tego odrzuca mnie na widok surowego mięsa 😕

Też bym zjadła rosołku albo takiej mamusiowej zupy pomidorowej 😍 ale boję się, że ugotuje i mnie odrzuci, mało tego odrzuca mnie na widok surowego mięsa 😕
mnie jeszcze od niczego nie odrzuca tetaz zaczynaja sie problemy zoladkowo jelitowe.. ale spoko stawiam czola haha a na pomidorowke to mam non stop ochote nie wiem o co chodzi z tymi pomidorami.. zarlabym kilogramami a od dietetyczki slyszalam ze przy hashimoto nie wolno jesc ich za duzo tylko tak z umiarem bo oslabiaja dzialanie lekow.. tak samo jak brokuly . dziwne

reklama
Do góry