reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
A mi dziś smaczek się zrobił na płatki corn flakes te miodowe. Taka głodna bylam po porannych przebojach (cokolwiek zjadłam dopiero o 16), ze zjadłam dwie miseczki i dopchałam zwykłymi kanapkami z puszystej bułki, z masłem, wędliną i ogórkiem. Trochę mi smaki wracają, wędliny i mięsa nie jadłam od środy :( najgorsze jest to, że jak jestem głodna to też mnie mdli i trudno mi odróżnić głód od mdłości.
Ja dzis mialam tak samo.. rano kibel a pozniej nie wiedzialam czy mnie mdliz glodu czy ogolnie. Zrobilam rosolek ciut lepiej a pozniej masakra. Dodatkowo nie wyrabiam z gazami hahaha moj chlop wroci z nocki i padnie zanim do lozka dojdzie 😁🤣

Ja dzis mialam tak samo.. rano kibel a pozniej nie wiedzialam czy mnie mdliz glodu czy ogolnie. Zrobilam rosolek ciut lepiej a pozniej masakra. Dodatkowo nie wyrabiam z gazami hahaha moj chlop wroci z nocki i padnie zanim do lozka dojdzie 😁🤣
Też bym zjadła rosołku albo takiej mamusiowej zupy pomidorowej 😍 ale boję się, że ugotuje i mnie odrzuci, mało tego odrzuca mnie na widok surowego mięsa 😕

Też bym zjadła rosołku albo takiej mamusiowej zupy pomidorowej 😍 ale boję się, że ugotuje i mnie odrzuci, mało tego odrzuca mnie na widok surowego mięsa 😕
mnie jeszcze od niczego nie odrzuca tetaz zaczynaja sie problemy zoladkowo jelitowe.. ale spoko stawiam czola haha a na pomidorowke to mam non stop ochote nie wiem o co chodzi z tymi pomidorami.. zarlabym kilogramami a od dietetyczki slyszalam ze przy hashimoto nie wolno jesc ich za duzo tylko tak z umiarem bo oslabiaja dzialanie lekow.. tak samo jak brokuly . dziwne

reklama
Do góry