Bardzo mi przykro Trzymaj się dzielnie. Następnym razemŻegnam się z wami , ciąża przestała się rozwijać
będzie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykro Trzymaj się dzielnie. Następnym razemŻegnam się z wami , ciąża przestała się rozwijać
Przepraszam , nie chciałam Cię wystraszyć. Jeśli lekarz zwiększył Ci dawkę to nie masz o co się martwić.Weźcie mnie nie straszcie, mi w ciąży podniosło się tsh do 3,98 od kilku dni mam zwiekszona dawkę leku ale teraz zaczynam się bać czy wszystko będzie ok
A mój tak na dole siedział maluch, ciekawe od czego to zależyJa już też po wizycie. Dzidziulek rośnie, ma 0,93cm (7+0). Ale pojawił się krwiak obok i mam trochę zakazów- zakaz seksu, całkowity zakaz dźwigania, dużo odpoczywać. Dostałam skierowanie na badania w szpitalu, gdzie lekarz przyjmuje, więc będą na NFZ, no i jutro kazał już umawiać się na prenatalne.
Termin porodu bez zmian 12 lipca
Tak jest w normie. Chodź dzisiaj całkiem odrzuciło mnie od kawy... (Otworzyłam puszkę z kawą i... Biegiem do łazienki) a zawsze rano wypijam z mlekiemMierzysz ciśnienie?
Ja dzis parcie na kanapli z salata pomidorem szczypiorkiem i sopocka Jezu jakie pyszne byly.. ale caly dzien bol zoladka.. mieli i mieli.