reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
mnie sie tylko zapytala tez o usg piersi a mam akurat na 14 grudnia. Ale zadnych badan nic.. zero.. powiedzialam jej tylko ze jestem pod opieka endokrynologa bo mam hashimoto i niedoczynnosc. i tak w sumie nie wiem co robic ... czy faktycznie czekac te 2 tyg na wszystko czy co
Skoro wizyta za 2 tygodnie to pewno zleci na kolejnej wizycie. Te badania powinny byc zrobione do 10 tygodnia, wiec jest jeszcze dużo czasu.

Ja nie kumam tych obliczeń
U ciebie 5+1 teraz?
A u mnie 5+5 czyli tak jakby 4 dni różnicy a ja ostatni @ miałam 9.10 czyli 11 dni przed tobą.... 🙈🤔
Nie nie ja liczyłam który będzie w piątek na ewentualnej wizycie ,ale tak patrzę że chyba i tak coś walnelam bo chciałam szybko zapytać:p zaraz sprawdzę:p
Masz rację źle napisałam 20.11 w dniu ewentualnej wizyty będzie 4+3...

A ja tak sie zastanawiam.. Pani nic mi nie powoedziala , na zwolnienie tez tak srednio zareagowala. Powiedzialam jej ze pracuje w zakladzie w ktorym jest 700 osob, dzwigam i mam chemia to Pani czy moga mi zmienic stanowisko.. okej ale u mnie jest masa przypadkow, wszyscy chodza kaszla prychaja.. Kazala tylko brac te witaminy ktore biore ( prenatal uno) nie zlecila zadnych badan... i tak sobie mysle ze w sumie to nie wiem co myslec 😂😂 czy tak jest zawsze? Czy od razu wysylaja na wyniki czy jak?

Wystawiaja zaswiadczenie o ciazy gdy na usg jest bijace serduszko. Przynajmniej tak mialam przy pierwszym dziecku. I badania zlecone tez dopiero po tym usg

Ja nie kumam tych obliczeń
U ciebie 5+1 teraz?
A u mnie 5+5 czyli tak jakby 4 dni różnicy a ja ostatni @ miałam 9.10 czyli 11 dni przed tobą.... 🙈🤔
Całkiem zgłupiałam 😂😂 zastanawiałam się czemu źle napisałam bo liczyłam przecież no i skoro jest zaraz po terminie @a cykle krótkie to jasne że 4 nie 5 a tu co...? Flo mi coś źle liczy

reklama
Ja tez biorę leki na tsh i mam sobie zbadać w następnym tygodniu i chyba normalnie leki mam wziąć rano. Czytam w necie to tez zależy które ale ogólnie nie ma przeciwskazania do wzięcia przed badaniem??

Do góry