Ancka
Fanka BB :)
Nie nie ja liczyłam który będzie w piątek na ewentualnej wizycie ,ale tak patrzę że chyba i tak coś walnelam bo chciałam szybko zapytać zaraz sprawdzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skoro wizyta za 2 tygodnie to pewno zleci na kolejnej wizycie. Te badania powinny byc zrobione do 10 tygodnia, wiec jest jeszcze dużo czasu.mnie sie tylko zapytala tez o usg piersi a mam akurat na 14 grudnia. Ale zadnych badan nic.. zero.. powiedzialam jej tylko ze jestem pod opieka endokrynologa bo mam hashimoto i niedoczynnosc. i tak w sumie nie wiem co robic ... czy faktycznie czekac te 2 tyg na wszystko czy co
Aaa to okej... to zatem czekam spokojnie i cierpliwie nie znam sie nie wiem jak jest wiec pytam tutaj kto lepiej mi powie jak nie WySkoro wizyta za 2 tygodnie to pewno zleci na kolejnej wizycie. Te badania powinny byc zrobione do 10 tygodnia, wiec jest jeszcze dużo czasu.
Ja nie kumam tych obliczeń
U ciebie 5+1 teraz?
A u mnie 5+5 czyli tak jakby 4 dni różnicy a ja ostatni @ miałam 9.10 czyli 11 dni przed tobą....
Masz rację źle napisałam 20.11 w dniu ewentualnej wizyty będzie 4+3...Nie nie ja liczyłam który będzie w piątek na ewentualnej wizycie ,ale tak patrzę że chyba i tak coś walnelam bo chciałam szybko zapytać zaraz sprawdzę
A ja tak sie zastanawiam.. Pani nic mi nie powoedziala , na zwolnienie tez tak srednio zareagowala. Powiedzialam jej ze pracuje w zakladzie w ktorym jest 700 osob, dzwigam i mam chemia to Pani czy moga mi zmienic stanowisko.. okej ale u mnie jest masa przypadkow, wszyscy chodza kaszla prychaja.. Kazala tylko brac te witaminy ktore biore ( prenatal uno) nie zlecila zadnych badan... i tak sobie mysle ze w sumie to nie wiem co myslec czy tak jest zawsze? Czy od razu wysylaja na wyniki czy jak?
Wystawiaja zaswiadczenie o ciazy gdy na usg jest bijace serduszko. Przynajmniej tak mialam przy pierwszym dziecku. I badania zlecone tez dopiero po tym usg
Całkiem zgłupiałam zastanawiałam się czemu źle napisałam bo liczyłam przecież no i skoro jest zaraz po terminie @a cykle krótkie to jasne że 4 nie 5 a tu co...? Flo mi coś źle liczyJa nie kumam tych obliczeń
U ciebie 5+1 teraz?
A u mnie 5+5 czyli tak jakby 4 dni różnicy a ja ostatni @ miałam 9.10 czyli 11 dni przed tobą....
Ja mialam flo do śledzenia miesiączki ale ciążę liczy tydzień do przodu. Inne apki 7+8 a flo 8+8 także polecam zmienić...Całkiem zgłupiałam zastanawiałam się czemu źle napisałam bo liczyłam przecież no i skoro jest zaraz po terminie @a cykle krótkie to jasne że 4 nie 5 a tu co...? Flo mi coś źle liczy
Taaaak też już zakumalam... To chodzi o zapis jest dobry ale mylący...Ja mialam flo do śledzenia miesiączki ale ciążę liczy tydzień do przodu. Inne apki 7+8 a flo 8+8 także polecam zmienić...