reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Tsz mam plamienia, ale już bardzo malutkie, biorę dhupaston.
Teraz z resztą jest termin mojego okresu, więc chyba normalne
Ja mam 5 letniego syna i teraz 6 tydzień jakoś. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Mam mdłości i brak apetytu. Jem na siłę chociaż troszkę a częściej. Niestety pojawiają się plamienia i obawiam się trochę. Jutro koniecznie idę do lekarza...

Ja w pierwszej ciąży miałam ciągle bóle brzucha i to dosyć mocne, odrazu dostałam sporą dawkę duphastonu, l4 I zalecenie odpoczynku.
W obecnej ciąży od owulacji mocno bolały mnie jajniki ale od mniej więcej terminu miesiączki mam spokój. Jak badalam progesteron to mam tak wysoki poziom, że już wiem skąd brak bóli brzucha hahhahaha

Ja w każdej ciąży chodziłam prywatnie a raczej na pakiet z pracy. W mojej okolicy raczej nie ma dobrego lekarza na NFZ, więc nawet się nie zastanawiałam. Z resztą, ufam swojej ginekolog, bo będzie prowadzić już moją 3 ciążę. I duży plus w jej przypadku, że nie tylko pracuje w poradni, ale i w szpitalu, co bardzo mi pomogło w ciąży z młodszym synem.

Ja tez nie ufam lekarzom w okolicy. Mieszkam w małej miejscowości. Mam przykre doświadczenia sprzed paru lat.

Teraz drugą już ciąże(to moja 3cia) będę prowadzić prywatnie u ordynatora położnictwa ze szpitala o 3 stopniu referencyjnosci. Usg u innego, najlepszego w okolicy.

A juz w środę pierwsza wizyta. Denerwuje sie i jestem podekscytowana równocześnie ;)
Zastanawiam sie czy zrobic sobie jutro podstawowe badania z krwi. Morfologia, glukoza, tsh.

Ja tez nie ufam lekarzom w okolicy. Mieszkam w małej miejscowości. Mam przykre doświadczenia sprzed paru lat.

Teraz drugą już ciąże(to moja 3cia) będę prowadzić prywatnie u ordynatora położnictwa ze szpitala o 3 stopniu referencyjnosci. Usg u innego, najlepszego w okolicy.

A juz w środę pierwsza wizyta. Denerwuje sie i jestem podekscytowana równocześnie ;)
Zastanawiam sie czy zrobic sobie jutro podstawowe badania z krwi. Morfologia, glukoza, tsh.
Acw którym jesteś tygodniu licząc od ostatniej miesiączki?

reklama
Do góry