Kalusiaj
Fanka BB :)
Dziewczyny mi tu pisały ze ważny jest przyrostJa w 29dc mam tylko 10,87 boje się....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny mi tu pisały ze ważny jest przyrostJa w 29dc mam tylko 10,87 boje się....
Witajcie dziewczyny, chętnie do Was dołaczę. Termin porodu mam co prawda na 30 czerwca (z OM) ale to jest moja czwarta ciąża i wiem, ze po USG ten termin się przesunie - moje dzieci na poczatku się nigdy nie spieszą, a w dodatku z doświadczenia wiem, ze bedę mieć wywoływany poród 10 dni po terminie jak zawsze, wiec i tak urodzę ok 10 lipca
Mam wiec nadzieję, ze mnie nie wyrzucicie z powodu tego szczegółu
Cześć dziewczyny! [emoji846]
Testy wykonane dzisiaj i takie oto kreseczki. [emoji846]Zobacz załącznik 1194651
Mnie bolą piersi i pobolewa brzuch, po wszystkim mam zgagę No i ból głowyMacie jakieś objawy ?
Bo ja jak na razie oprócz pozytywnych testów to brak miesiaczki i bolące piersi ..
A tak to czuje się normalnie , aż się tego obawiam
Ale to chyba za szybko? Eh nie wiem
Macie jakieś objawy ?
Bo ja jak na razie oprócz pozytywnych testów to brak miesiaczki i bolące piersi ..
A tak to czuje się normalnie , aż się tego obawiam
Ale to chyba za szybko? Eh nie wiem