reklama
paulapaulapaula
Zaciekawiona BB
Jeśli chodzi o betę to się nie sugeruj że ktoś w tym dniu cyklu co Ty ma taką, a Ty taką betę. Wszystko zależy od tego, kiedy miałaś owulację i ile trwała implantacja. Ale poziom progesteronu mocno niepokoi, na Twoim miejscu umówiłabym się na jak najszybszą wizytę do ginekologa po luteine lub duphaston. Powodzenia!
Dziękuję! Umówiłam się na jutro do ginekologa. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
Trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze ❤Dziękuję! ❤ Umówiłam się na jutro do ginekologa. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
MamaM123
Fanka BB :)
Wszystko możliweKurczę, dziewczyny to ja się zaczynam bać bo mi w 28dc wyszła beta 263,7 a jak byłam przed owulacją u ginekologa, bo to pierwszy cykl po skończeniu kp, to śmiała się, że są dwa pęcherzyki, to może będą bliźniaki a po 48h beta 745,9
ana_banana
Jak wasze samopoczucie z rana? Ja narazie rano ok. Ale za to wieczorem zasypiam o 20 a normalnie to koło północy chodziłam spać
night89
Początkująca w BB
Ja identycznie! O 20-21 padam na twarz. Nie wiem czy to efekt ciąży czy jesieni albo jedno i drugieJak wasze samopoczucie z rana? Ja narazie rano ok. Ale za to wieczorem zasypiam o 20 a normalnie to koło północy chodziłam spać
Kalusiaj
Do wizyty u lekarza chodzę na dniowki/nocki i to bardzo nie równa walkaJak wasze samopoczucie z rana? Ja narazie rano ok. Ale za to wieczorem zasypiam o 20 a normalnie to koło północy chodziłam spać
G
guest-1672688487
Gość
Ja tak samo, wieczorem padam o 21. A wogole czuje sie tak zmeczona po calym dniu, ze nie mam siły ręką nawet ruszycJa identycznie! O 20-21 padam na twarz. Nie wiem czy to efekt ciąży czy jesieni albo jedno i drugie
reklama
G
guest-1713165905
Gość
Ja identycznie o 18 już ziewam haha a 21 już śpię w najlepsze a rano głód mnie budzi aż mnie mdli [emoji23]
Ja tak samo, wieczorem padam o 21. A wogole czuje sie tak zmeczona po calym dniu, ze nie mam siły ręką nawet ruszyc