CzarnaMamba21
Fanka BB :)
Chociaż Ty masz ciemniejsza linie ode mnie na tym nord test, a tam na one step prawie nie widać. W tym samym dniu robilas?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chociaż Ty masz ciemniejsza linie ode mnie na tym nord test, a tam na one step prawie nie widać. W tym samym dniu robilas?
Dziewczyny co myślicie beta 198- 29dc przy 28d cyklach?Tak z tym, że ten z allegro robiłam nie z pierwszego moczu, bo myślałam że z pierwszego testu nic nie wyjdzie więc wylałam [emoji28]
Mi na nordzie pokazuje najciemniejsza a robiłam ten, ten z alegro, pinka i jeszcze jakiś strumieniowy [emoji848]
Dziewczyny co myślicie beta 198- 29dc przy 28d cyklach?
U nas nie ma nordow
Czyli ma najwięcej dobrego barwnika
Na facelle też mi fajne wyszły kreski, więc nie narzekam. Ale przyszły dzisiaj one step z allegro i lipa. Widać tylko baaardzo blada kreskę,
Dziewczyny co myślicie beta 198- 29dc przy 28d cyklach?
Te z allegro kasetowe testy są daremne. Blade kreski pokazują.
Wczoraj kupiłam w tym bodajże Holenderskim sklepie Action testy ciążowe strumieniowe 8zł.(pakowane po 2 szt.) zrobiłam wieczorem jeden i wyszła naprawdę konkretna ciemna druga krecha.