reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

Dziewczyny robiliście może betę z krwi i progesteron? Pierwsza beta (25dc) z piątku: 33,6 IU/L, z dzisiaj: 181,8 IU/L i uwaga, progesteron: 50,61 ng/ml ;o progesteron ponad normę 1 trymestru, w pierwszej ciąży biochemicznej miałam Ok 23 A tu taki gigant :o luteiny nie biorę, tylko duphaston ale On z krwi nie wychodzi.
Mam nadzieję, że to nie bliźniaki Hahahahahha

reklama
Orientujecie sie jak teraz jest, czy przyszły tatuś może uczestniczyć podczas wizyt lekarskich i badań usg?
Rok temu bardzo ceniłam to wsparcie. Wystarczyło że był i trzymał za rękę.

Orientujecie sie jak teraz jest, czy przyszły tatuś może uczestniczyć podczas wizyt lekarskich i badań usg?
Pewnie zależy od lekarza.. W niektórych przychodniach, nawet prywatnych jest jasna informacja żeby nie przychodzic z osobami towarzyszacymi. Warto zapytać wprost lekarza czy jest taka szansa:) Może nie na każdą wizytę, ale chociaż raz, zobaczyć, kto tam w brzuszku mieszka 🥰

Pewnie to zalezy od lekarza.

Cieszę się, ze mamy termin na wakacje bo wtedy covid sie wyciszy i będzie raczej mozna rodzic z partnerem bo teraz to moze być roznie

Ja tez mam takie bole ale bardzo delikatne w podbrzuszu, czasem zakluje z jedej strony czasem z drugiej i zaczynam odczuwac tez w piersiach taki jakby ciężar 🤔 czuje ze cos tam sie dzieje😉

Ja po owulacji bardzo mocno czułam jajniki, do tej pory ciągle mnie kłują. Aktualnie od wczoraj walczę z przeziebieniem, dlatego nie jestem pewna co do objawów ciążowych ;p

reklama
Do góry