reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Z objawów to brzuch mnie czase
Ja jak nigdy budzę się przed 7 i budzi mnie głód aż mnie mdli [emoji23] delikatnie czuje brzuch, piersi od kilku dni, zimno ,spać i jeść to ja w ostatnich dniach [emoji23]
Ja mam podobne objawy , z tą tylko różnicą że mnie dzieci budzą najpóźniej od 6 🤪 chyba się urodziły z budzikami. No ale przynajmniej do pracy się nie spóźniam🙂

Cześć dziewczyny! Powole sobie do Was dołączyć:)
6 dni temu (5 dni przed @) zrobilam test na którym pojawil sie cień potwierdzający ciążę. Od tego czasu zrobilam chyba 5 testów na których pieknie ciemniała kreska :) . To akurat clear blue z dziś .
20201027_054737.jpg

To się zgadza bo z @ wychodzi 4 + 6 :).
Termin to 30.06 albo 01.07 zależy od aplikacji.
Jestem meg. podekscytowana ale również lekko niepewna ponieważ w sierpniu dostałam krawienia w 6 tygodniu i niestety poroniłam. Mam już synka półtorej roku.
Mieszkam w UK :).

Hej
Ja również dopisuje się do lipcowych. Zaczynam 5 /6tydzień, wizytę mam jutro.
Betę robiłam i przyrasta elegancko. Jestem w dobrej myśli. Tydzień temu był pęcherzyk, teraz liczę, że zobaczę więcej.
Z objawów no to piersi trochę bolą, czasami coś brzuch dołem boli, ale lekko.
Narazie nie ma źle i liczę, że mdłości mnie nie dopadną.

Cześć dziewczyny! Powole sobie do Was dołączyć:)
6 dni temu (5 dni przed @) zrobilam test na którym pojawil sie cień potwierdzający ciążę. Od tego czasu zrobilam chyba 5 testów na których pieknie ciemniała kreska :) . To akurat clear blue z dziś .Zobacz załącznik 1193161

To się zgadza bo z @ wychodzi 4 + 6 :).
Termin to 30.06 albo 01.07 zależy od aplikacji.
Jestem meg. podekscytowana ale również lekko niepewna ponieważ w sierpniu dostałam krawienia w 6 tygodniu i niestety poroniłam. Mam już synka półtorej roku.
Mieszkam w UK :).
Super, teraz musisz myśleć pozytywnie.

reklama
Hej
Ja również dopisuje się do lipcowych. Zaczynam 5 /6tydzień, wizytę mam jutro.
Betę robiłam i przyrasta elegancko. Jestem w dobrej myśli. Tydzień temu był pęcherzyk, teraz liczę, że zobaczę więcej.
Z objawów no to piersi trochę bolą, czasami coś brzuch dołem boli, ale lekko.
Narazie nie ma źle i liczę, że mdłości mnie nie dopadną.
Koniecznie daj jutro znać jak po wizycie .

Do góry