reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Coraz nas więcej, gratulacje wszystkim 😁
Muszę zadzwonić do mojego gina i też umówić wizytę. W środę przyjmuje rano więc zadzwonię🤔kurde muszę jeszcze w tym tygodniu iść, duphastonu mam na 7 dni.

Przeraża mnie trochę to co się dzieje teraz w Polsce. Niezbyt dobry czas na dziecko a mimo wszytsko tak długo na to czekałam.. jak zabiorą jeszcze macierzyński to nie wiem co powiedzieć

Dokładnie to co sie teraz dzieje w naszym kraju to jakas masakra...troszke mnie to tez niepokoi😕 ale musimy byc dobrej myśli nie pozostaje nam nic innego ..

Postaraj sie odciąć od tych informacji, zadbac o siebie i malenstwo i zachować spokojny umysl... Spaceruj po lasach, zdrowo sie odżywiaj, wlaczaj pozytywna muzyke, zapal świece, wyłącz telewizor. Nie mamy wpływu na ten balagan w Polsce. Mamy wplyw na nas i na nasze samopoczucie. :)

reklama
Do góry