reklama
Eveline.eve
Zaangażowana w BB
Macie już spakowane torby do szpitala?
Holle
Fanka BB :)
Wszystko mam , walizkę spakuje w czerwcu , zaczęłam 33 tydzień, puchną mi nogi , po większym wysiłku bola mnie plecy i pachwiny , w czwartek mam wizytę wiec zobaczę jak sprawy się mają , ogólnie to mam nadzieję że urodze pod koniec czerwca , jestem już zmęczona ciąża i chce już urodzić
Olga.K
Zaangażowana w BB
Ja już mam wszystko kupione, wyprane i wyprasowane. Ale chęci mi odeszły na spakowanie wszystkiego 31tc skończony..a ja mam dzisiaj jakieś skurcze dziwne co pół godziny. I wiem, że powinnam się spakować, ale wciąż wierzę, że to przejdzie i wytrzymam chociaż do czerwca z chłopcami
Amagie
Zaciekawiona BB
Mi też wszystko zaczyna teraz puchnąć i bolą mnie bardzo stawy, a najbardziej całe stopy. I jeszcze coś mnie boli po prawej stronie pod piersią jakby mięsień nad samym dnem macicy.. Ale ogólnie jeszcze jakoś się kulam jutro zabieram się za prasowanie ciuszków, a mam ich milion
Amagie
Zaciekawiona BB
Trzymam kciuki żeby skurcze przeszły, daj znać...Ja już mam wszystko kupione, wyprane i wyprasowane. Ale chęci mi odeszły na spakowanie wszystkiego 31tc skończony..a ja mam dzisiaj jakieś skurcze dziwne co pół godziny. I wiem, że powinnam się spakować, ale wciąż wierzę, że to przejdzie i wytrzymam chociaż do czerwca z chłopcami
Eveline.eve
Zaangażowana w BB
Mąż dopiero skończył ramont pokoju dla małej, brak mi weny na pranie i prasowanie ubranek. Jeszcze nie mam syndromu wicia gniazda Stopy puchną okropnie i nic nie pomaga
Olga.K
Zaangażowana w BB
Przeszły, po sześciu godzinach..Trzymam kciuki żeby skurcze przeszły, daj znać...
Nie wypuszczę ich tak prędko, nie pozwolę na to w takich dniach jak ten liczy się dla mnie leżenie plackiem i spokój. Książka, dobra muzyka..i wiara że wszystko się ułoży. Póki co działa ten sposób
reklama
Kolendra29
Fanka BB :)
Mi strasznie wicie gniazda się włączyło, ubranka już mam wyprane i wyprasowane, poukładane kategoriami w komodzie walizka spakowana w garazu czeka a ja sprzątam po kolei wszystko