reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

Dziewczyny a takie pytanie do was, jak umawiacie się teraz na prenatalne już to zapisujecie się do dwóch miejsc jednocześnie? Widziałam na innym forum kilka dziewczyn tak robi w razie gdyby lekarz był na kwarantannie albo coś... [emoji848] Mi to w ogóle nie przyszło do głowy szczerze mówiąc i jakoś sceptycznie do tego podchodzę bo to takie zajmowanie sztuczne terminów innym ciężarnym...
Nie wpadłam na taki pomysł.
W sumie to wyjaśnia czemu jest tak cieżko z terminami, skoro sa osoby ktore sa zapisane dwa razy. Ja musiałam zadzwonić do kilku miejsc, żeby zapisać sie na termin ktory lekarz sugerował jako najlepszy.

reklama
Dzień dobry wszystkim [emoji847]
Jak się dziś czujecie? Może któraś z Was ma dziś wizytę u lekarza?
Ja jestem już taka szczęśliwa, że jest piątek jeszcze tylko dwa dni i w poniedziałek mam wizytę tym razem czekam półtorej tygodnia, bo od początku miałam co tydzień i strasznie mi się dłużyło.
Miłego dnia [emoji256]

Ja jestem już taka szczęśliwa, że jest piątek jeszcze tylko dwa dni i w poniedziałek mam wizytę tym razem czekam półtorej tygodnia, bo od początku miałam co tydzień i strasznie mi się dłużyło.
Miłego dnia [emoji256]
A ja dzisiaj dość słabo, ciśnienie niskie, spać się chce a kawa nie wchodzi :( Porzadki na święta zaczęte, pokój dzieci odgruzowany ze starych popsutych zabawek, i wszystko posegregowane także jedno już z głowy... Jak u was z oknami ?? Myjecie?? Ktoś wam pomaga ?? Ja mam tak wstrętne szyby że muszę umyć na święta, ja bym to zrobiła ale mi nie pozwalają i co tu zrobić ?? 😩

A ja dzisiaj dość słabo, ciśnienie niskie, spać się chce a kawa nie wchodzi :( Porzadki na święta zaczęte, pokój dzieci odgruzowany ze starych popsutych zabawek, i wszystko posegregowane także jedno już z głowy... Jak u was z oknami ?? Myjecie?? Ktoś wam pomaga ?? Ja mam tak wstrętne szyby że muszę umyć na święta, ja bym to zrobiła ale mi nie pozwalają i co tu zrobić ?? [emoji30]
Ja dziś też niespecjalnie hormony i leżenie od ponad miesiąca dały znać o sobie pokłóciłam się z narzeczonym i nie mogłam się uspokoić łzy leciały mi strumieniem oczy spuchnięte i oczywiście mam wyrzuty sumienia teraz, że mogłam zaszkodzić dziecku [emoji21]
Ja już kawy nie pije, a przed ciążą nie wyobrażałam sobie bez niej dnia.
Sprzątanie i jakiekolwiek prace, obowiązki w te święta ominęły mnie szerokim łukiem choć bardzo bym chciała wręcz tęsknię już za sprzątaniem :(
A zapowiadał się taki dobry dzień...

Miłego dnia [emoji256]
Ja właśnie siedzę pod gabinetem USG 🙋🏼‍♀️
A ja dzisiaj dość słabo, ciśnienie niskie, spać się chce a kawa nie wchodzi :( Porzadki na święta zaczęte, pokój dzieci odgruzowany ze starych popsutych zabawek, i wszystko posegregowane także jedno już z głowy... Jak u was z oknami ?? Myjecie?? Ktoś wam pomaga ?? Ja mam tak wstrętne szyby że muszę umyć na święta, ja bym to zrobiła ale mi nie pozwalają i co tu zrobić ?? 😩
Ja nie myje...😂

ILE NAS TU WŁAŚCIWIE ZOSTAŁO? Rzeczywiście aktywność spadła i to bardzo...
Mam pomysł... kto tu został w naszej grupie ("nie inkognito" [emoji23]) niech zareaguje (lubię to) na ten wpis zobaczymy ile nas jest [emoji4]
Ja czasem tu do Was zaglądam, udzielam się też troszkę ale tak to jestem na grupie zamkniętej [emoji846]

reklama
Dziewczyny odebrałam wynik posiewu z moczu wyszedł negatywny także kamień spadł mi z serca. [emoji846]
Dodatkowo jeszcze wynik CMV IgM nie ma żadnej liczby tylko jest napisane negatywny i pod spodem uwaga, że jeśli jest wątpliwy lub reaktywny należy go powtórzyć, więc u mnie wyszedł ok dobrze interpretuje?
Nie robiłam jednak tego IgG, bo lekarz mi nie odpisał i nie wiem czy bez tego wynik się liczy.

Do góry