reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

Czyli wszystko jest ok.
Dziewczyny odebrałam wynik posiewu z moczu wyszedł negatywny także kamień spadł mi z serca. [emoji846]
Dodatkowo jeszcze wynik CMV IgM nie ma żadnej liczby tylko jest napisane negatywny i pod spodem uwaga, że jeśli jest wątpliwy lub reaktywny należy go powtórzyć, więc u mnie wyszedł ok dobrze interpretuje?
Nie robiłam jednak tego IgG, bo lekarz mi nie odpisał i nie wiem czy bez tego wynik się liczy.

reklama
Ja robiłam oba bo tak zlecił mi lekarz. Dla świętego spokoju zrobiłabym rownież IgG.
Dziewczyny odebrałam wynik posiewu z moczu wyszedł negatywny także kamień spadł mi z serca. [emoji846]
Dodatkowo jeszcze wynik CMV IgM nie ma żadnej liczby tylko jest napisane negatywny i pod spodem uwaga, że jeśli jest wątpliwy lub reaktywny należy go powtórzyć, więc u mnie wyszedł ok dobrze interpretuje?
Nie robiłam jednak tego IgG, bo lekarz mi nie odpisał i nie wiem czy bez tego wynik się liczy.

Ja miałam dzisiaj jakiś kiepski dzień ogólnie. W nocy śniły mi się jakieś koszmary.

Ja mam wizytę w poniedziałek i też już się stresuję a jeszcze dziś miałam takie kłucie w podbrzuszu. Ale zadzwonili z przychodni, że wizytę mam dwie godziny wcześniej to poprawili mi humor, bo to zawsze dwie godziny mniej czekania.

Teraz tak na szybko Was nadrabiam😊

Ostatnia edycja:
Ja miałam dzisiaj jakiś kiepski dzień ogólnie. W nocy śniły mi się jakieś koszmary, ale to pewnie dlatego, że wczoraj przed snem myślałam o dziewczynach i bardzo się przejęłam.

Ja mam wizytę w poniedziałek i też już się stresuję a jeszcze dziś miałam takie kłucie w podbrzuszu. Ale zadzwonili z przychodni, że wizytę mam dwie godziny wcześniej to poprawili mi humor, bo to zawsze dwie godziny mniej czekania.

Teraz tak na szybko Was nadrabiam[emoji4]
Ja też mam wizytę w poniedziałek, ale dopiero na 18 więc cały dzień będę jak na szpilkach :)

reklama
Hej dziewczyny, dołączę do Was:) jestem 8.2 tc i termin wychodzi mi na 29.07, więc lipcowa. Jestem po in vitro i przejściach, więc jeszcze dość ostrożnie podchodzę... byle do prenatalnych, no ale postanowiłam, że do Was dołączę jeśli na dzisiejszej wizycie będzie ok:) Wiem, że macie też gdzie zamkniętą grupę, czy możecie mnie dołączyć? tutaj widzę dzieje się niewiele;)

Do góry