Kruszynka1988
Fanka BB :)
Ja tu zaglądam, więc jak coś to pisz [emoji846]Szkoda, że taka mała aktywność jest na tej grupie chyba wszystkie dziewczyny poszły na prywatną
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tu zaglądam, więc jak coś to pisz [emoji846]Szkoda, że taka mała aktywność jest na tej grupie chyba wszystkie dziewczyny poszły na prywatną
Ehhh no z tym szefostwem to często tak bywa niestetyJa swoją pracę lubię ale mam nienormalnego szefa własną matke by sprzedal przez własne ambicje.
Póki co pracuje zdalnie więc się nawet nie śpieszę z nowinkami o ciąży.
O to fajnie jeszcze przed nowym rokiem pewnie już się dowiesz czy dziewczynka czy chłopczykJa mam 29.12 [emoji846]
Wiesz, że też o tym pomyślałam ?a może po prostu niedokładnie się podmyłaś przed badaniem? Pewnie wystarczy powtórzyć badanie.
Ja tak miałam ale dodatkowo miałam też aktywne leukocyty...wtedy po przebudzeniu od razu napełniłam kubeczek bo tak bardzo bardzo mi się chciało a musiałam szybko zanieść próbkę do przychodni bo było już późno.A czy któraś z Was miała w wyniku moczu liczne bakterie ? Mi niestety wyszły skontaktowałam się z moim lekarzem i kazał zrobić posiew moczu jutro dostarczę do laboratorium, ale czytam, że na wynik czeka się 2-3 dni :/ Mam nadzieję, że przez ten czas to nie zaszkodzi ciąży...
No ja teraz mam 11 (10+6) , za 2 tyg. będę miała 13 (12 +6) ... choć moja doktor mówi , że zawsze jest uznawaneO to fajnie jeszcze przed nowym rokiem pewnie już się dowiesz czy dziewczynka czy chłopczyk
Mi w tym terminie wypada 11+6tc, więc pewnie za wcześnie będzie.
Ja leukocyty mam negatywne i ogólnie wszystko reszta się zgadza po za tym jeszcze, że krew jest obecna, ale to przez to, że krwiak mi się oczyszcza i plamie.Ja tak miałam ale dodatkowo miałam też aktywne leukocyty...wtedy po przebudzeniu od razu napełniłam kubeczek bo tak bardzo bardzo mi się chciało a musiałam szybko zanieść próbkę do przychodni bo było już późno.
Mi pani doktor kazała zrobić drugi raz. Powiedziała, że czasem złe podmycie się przed oddaniem moczu powoduje, że są w nim bakterie zawarte w śluzie który mamy w ciąży.... i za drugim razem było już ok. [emoji846]
To chyba najlepszy czas na to badanieNo ja teraz mam 11 (10+6) , za 2 tyg. będę miała 13 (12 +6) ... choć moja doktor mówi , że zawsze jest uznawane
3 plus/minus 6 dni... Zobaczymy czy coś nam ta kruszynka pokaże [emoji846]
Tak tak, właśnie miałam i później nie pamiętam co lekarz powiedziałA czy robiłaś po tym wyniku posiew moczu ? Kurcze mam nadzieję, że u mnie też to nie będzie nic groźnego.
Po 18 napiszęOoo to jednak nasze wyniki się różnią, ale napisz co Ci powie lekarz
Ja zawsze wchodze pod prysznic podmywam się i łapię środkowy moczJa tak miałam ale dodatkowo miałam też aktywne leukocyty...wtedy po przebudzeniu od razu napełniłam kubeczek bo tak bardzo bardzo mi się chciało a musiałam szybko zanieść próbkę do przychodni bo było już późno.
Mi pani doktor kazała zrobić drugi raz. Powiedziała, że czasem złe podmycie się przed oddaniem moczu powoduje, że są w nim bakterie zawarte w śluzie który mamy w ciąży.... i za drugim razem było już ok. [emoji846]