reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2021

Właśnie przyszły mi spodnie, szczerze mówiąc kupiłam je, bo były tanie, a średnio mi się podobały na zdjęciach. Ale powiem Wam, że są super!
Jak będzie jeszcze promka to kupie sobie inny kolor :)
Kolor nadzieji- co do gumki to mnie nie cisnie i mam sporo zapas, może powinnaś wziąć rozmiar większy? Jak masz możliwość to podjedz sobie do h&m i przymierz rozmiar większy, zawsze można wymienić ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Stało się dostałam zaproszenie na pierwsze USG, test z krwi i moczu, krzywa cukrowa. Chyba wrócę na popołudniu do domu dopiero :( Właśnie pomyślałam, że przecież ja nie jestem w ciąży.... oszaleje

Ale rozmiar większy na nogach będzie za duży bo teraz mam takie w sam raz a to jest materiał który się rozciąga więc później będę miała workowate. Do sklepu to nie podjadę bo samopoczucie mi nie daje wogole z domu wychodzic

Dzień dobry w ten mroźny poranek. Czy u was dziewczyny też jeszcze nie przeszły mdłości? Mam nawet wrażenie że jest jeszcze gorzej, już samo myślenie o jedzeniu powoduje że niespokojnie zbliżam się w stronę toalety :(
Ja dziś żółcią wymiotowałam :/ mam nadzieje , ze niedługo przejdzie :( nie wiem czy jeść czy nie , panikuje ze jak zjem to wszystko zwrócę ...

Cześć i czołem. Zasnęłam wczoraj z małą..
I budziła mi się jak nigdy... Czasem i co H. A teraz śpi w najlepsze.. 😒

Jutro idziemy pierwszy raz do przedszkola- już widzę ten ryk.. Przez co spać chyba nie mogę.. Ona to jest moja małą przyjaciółka. Cały czas razem. Swoją droga nie wiem kto będzie bardziej ryczał.. 😂😱🤔🤔

Wczoraj padłam z Nią i poszłam spać bez kolacji.. Jestem tak głodna.. Że dramat 😂

Wstajecie w nocy na siku?

No i czy wyspane?
Żeby to raz! Wstaje z 2-3 razy w nocy na siku 😁

reklama
Do góry