reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

Witam,
Mam podobną sytuację aktualnie. Co prawda potwierdzenie ciąży nastąpiło poprzez badanie beta, wskazując na 5 tydzień.
Moja historia jest taka, że przeszłam już 3 poronienia na wczesnym etapie ciąży, więc jestem pełna obaw. Nie potrafię się z tego cieszyć, bojąc się że historia po raz kolejny się powtórzy.
Dzisiaj mam wizytę u lekarza. Mam nadzieję, że mnie uspokoi, a jeżeli nic z tego nie wyjdzie to chce wiedzieć jak najszybciej żeby się nie łudzić każdego dnia. Wg kalkulatora rozwiązanie 4 lipca.
Życzę wszystkim powodzenia 😉

reklama
MnueMnie też zaczęły boleć lędźwia ... Ściągnęłam sobie apke Preglife i zgodnie z nią to 5 tydz (4+5) ... Serio to może być rwa? Bo ja sądzę, że przez to że powoli wszystko zaczyna rosnąć to dlatego może tak pobolewac.

Ja tak jeszcze z innej beczki , jakie herbatki polecacie czarna nie jest wskazana w nadmiarze a ja ostatnio na okrągło bym piła herbaty... [emoji848]

Byle nie zielona bo czytałam że utrudnia wchłanianie kwasu foliowego :)

Witam.
To i ja się przywitam :)
Póki co ciąża potwierdzona testem♥️
Jutro wynik bety :)
Będzie to nasz 3 maluszek 🥰
Gratulacje, ja tez będę miała 3 dzieciątko ❤️w jakim wieku dzieci? :)

Witam,
Mam podobną sytuację aktualnie. Co prawda potwierdzenie ciąży nastąpiło poprzez badanie beta, wskazując na 5 tydzień.
Moja historia jest taka, że przeszłam już 3 poronienia na wczesnym etapie ciąży, więc jestem pełna obaw. Nie potrafię się z tego cieszyć, bojąc się że historia po raz kolejny się powtórzy.
Dzisiaj mam wizytę u lekarza. Mam nadzieję, że mnie uspokoi, a jeżeli nic z tego nie wyjdzie to chce wiedzieć jak najszybciej żeby się nie łudzić każdego dnia. Wg kalkulatora rozwiązanie 4 lipca.
Życzę wszystkim powodzenia 😉
Doskonale Cię rozumiem. Również jestem po 5 poronieniach i jestem pełna obaw, jednak nie tracę nadziei ♥️
Dużo sił i 3mam kciuki aby było wszystko dobrze ♥️🥰

Doskonale Cię rozumiem. Również jestem po 5 poronieniach i jestem pełna obaw, jednak nie tracę nadziei ♥
Dużo sił i 3mam kciuki aby było wszystko dobrze ♥🥰
Ojejku, to jesteś bardziej "doświadczona" niestety w tej kwestii 😔 Ja również nie tracę nadziei, ale strach i obawa towarzyszą mi od chwili gdy dowiedziałam się o ciąży.
Ja również trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie 🥰🥰🥰 i przesyłam moc uścisków 😘😘

Ojejku, to jesteś bardziej "doświadczona" niestety w tej kwestii 😔 Ja również nie tracę nadziei, ale strach i obawa towarzyszą mi od chwili gdy dowiedziałam się o ciąży.
Ja również trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie 🥰🥰🥰 i przesyłam moc uścisków 😘😘
Mnie martwi to,że jeszcze tyle tygodni muszę czekać na badanie USG :( Jednak mam nadzieję,że położna się zlituje i zrobi to trochę wcześniej. Jutro będę wiedziała na kiedy mi zrobi termin.
Tylko spokój i pozytywne myślenie pozwoli nam przejść przez te kolejne miesiące ♥️♥️♥️
Dziękuję 🥰♥️🥰

Hej a powiedzcie mi przyszłe mamuśki czy wy też macie temp. powyżej 37 a nawet 38 ? Ogólnie nie czuję się źle, wiadomo , że dopada mnie mega zmęczenie i lekkie bóle lędźwi ale Czy powinnam się martwić tą tempką ?

Hej a powiedzcie mi przyszłe mamuśki czy wy też macie temp. powyżej 37 a nawet 38 ? Ogólnie nie czuję się źle, wiadomo , że dopada mnie mega zmęczenie i lekkie bóle lędźwi ale Czy powinnam się martwić tą tempką ?
Ja od 10dc mam temperature powyżej 37 stopni, dziś mam 27dc i temperatura nadal się utrzymuje.
U mnie jest to bardzo wczesna ciąża bo według ostatniej @ 4 tydzien, czuje się dobrze prócz okropnych nudności 🙈

reklama
Chyba każda z nas która to przeszła ma obawy, ja straciłam ciążę prawie w 16 tyg ale staram się myśleć pozytywnie chociaż za każda wizyta w toalecie sprawdzam czy nie ma przypadkiem krwi..
Och, ja mam to samo. Ciągle sprawdzam czy bolą mnie jeszcze piersi, czy są wrażliwe i większe. Doszukuje się objawów ciąży. Można się przez to wykończyć 😔

Do góry