reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

Dziewczyny a listę tworzymy z tego do wstawia @kolor nadzieji czy robimy nowa na wątek zamknięty? Bo może już część odpadła z tej listy?hmm? Ja mogę ewentualnie napisać do @aniaslu jak nikt nie chce tylko potrzebujemy jeszcze jednego moderatora wtedy
Lepiej nową listę. I niech tam zapisują się osoby chętne na prywatny wątek. A to co wstawia @kolor nadzieji spokojnie może funkcjonować na prywatnym.

reklama
To wrzucam link do arkusza google. Dziś do wieczora wystarczy? I wieczorem bym wysłała liste. Jesli nie to do jutra rana :)

Mam nadzieję że działa
wiem, że to może być kłopotliwe, ale jak zacznie wpisywać więcej niż jedna osoba, to zrobi się chaos i wszystko się pomiesza. Może niech pod tym linkiem wpisują się wszystkie chętne dziewczyny, a Ty je dopisuj.
Ja na pewno poproszę 🙂

To wrzucam link do arkusza google. Dziś do wieczora wystarczy? I wieczorem bym wysłała liste. Jesli nie to do jutra rana :)

Mam nadzieję że działa
Nie moge sie dopisac, moglabys zrobic to za mnie ?

Ja bym chętnie mogla pomoc z ta lista ale chce edytować, ściągnęłam aplikacje i wraz mi pokazuje przy edycji „ściągnij aplikacje”. Nie mogę się dopisać, @aerdgi dopiszesz mnie? 🙏🏻

@Gigi Tg tak bardzo mi przykro :( tulę Cię, trzymaj się kochana!

Potwierdzam , o ciąży się dowiedziałam z bólu piersi , na tej podstawie zrobiłam tylko test .... ale raz się robią bolesne pełne ze nie mogę chodzić raz wszystko opada i nie boli
Ja właśnie tak mam od kilku dni, ból dosłownie minimalny, choć piersi nadal nabrzmiałe..a od samego początku bolały dość intensywnie

Wkurza mnie trochę na aplikacja. Przed zmianami jak i po wraz się tnie, jest mało intuicyjna i jakas taka chaotyczna. Nie lubię jej. :D

Ktoś już siedzi na L4 ze mną?
Totalnie mi to nie służy. Jestem rozlazła i rozleniwiona. Nic mi się nie chce wiec nic nie robię. Mam nadzieje, ze wróci mi power bo aż sama się wstydzę swojego lenistwa. 🙈

Jak tam się czujecie, dziewczyny?

Ja dzis jestem jak zombi.. nie spalam w nocy 2.5h bo moje dziecko postanowilo sie pobawic miedzy 2:30 a 5:00. A w dzien tez nie ma kiedy odespać. Ja nie wiem jak ja bede funkcjonowac z dwójką.

reklama
Ja dzis jestem jak zombi.. nie spalam w nocy 2.5h bo moje dziecko postanowilo sie pobawic miedzy 2:30 a 5:00. A w dzien tez nie ma kiedy odespać. Ja nie wiem jak ja bede funkcjonowac z dwójką.

A ile ma Twoje dziecko? Współczuje :( ja zaczynam sobie właśnie przypominać jak to było z tymi zarwanymi nocami. Nie tęsknie za nimi, oj nie..

Do góry