MojrAnka
Fanka BB :)
Pierwsze słyszęDziewczyny czy słyszałyście o tym, że jak owulacja była z prawego jajnika to na dziewczynkę a jak z lewego to chłopiec?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pierwsze słyszęDziewczyny czy słyszałyście o tym, że jak owulacja była z prawego jajnika to na dziewczynkę a jak z lewego to chłopiec?
Dziewczyny czy słyszałyście o tym, że jak owulacja była z prawego jajnika to na dziewczynkę a jak z lewego to chłopiec?
ach, ja już nie wierzę w te celowanki Dzień przed owu byłam u gina i potwierdził, że jajeczko ma 22.5 i jak ma 23 to pęka i u mnie to wypada jutro. Seksik był i co, mam dziewczynkę Ale za to z pierwszego strzałuNie slyszalam ale podobno z chlopcem trzeba trafic prosto w dzien owu
O właśnie! I to jedyna pewna rzecz, jeśli chodzi o płeć!Zabobony. Czy z prawego, czy z lewego komórka jajowa zawsze ma X. To od plemnika zależy płeć, X czy Y. Tu nie działa, że panowie na lewo, panie na prawo;-)
I to jest plus badań prenatalnych, bo badane są przepływy.U mnie córka urodziła się z waga 2250g 46cm w 38t, ale miałam duże nadciśnienie i cukrzyce dobrze regulowana dieta. Pod koniec ciąży, już w samym szpitalu lekarz coś bąknął ze słabe przepływy, a moja gin nic wcześniej nie wspominała wiec może to tez się na ta wagę złożyło.
Nie było dobrych przepływów w tym sensie żadnych ktg nie miałam robionych. Ale w drugiej ciąży też nie więc nawet nie wiem co to ktgW jakim sensie nie tak? Co masz na myśli?
Moje laski po 58cm i ostatnia 3880g najstarsza 3780g i tylko sredniaczek 3600g.
No haha może już czekał plemnik że wcześniejszej tury , bo przecież potrafią 5 dni czekaćach, ja już nie wierzę w te celowanki Dzień przed owu byłam u gina i potwierdził, że jajeczko ma 22.5 i jak ma 23 to pęka i u mnie to wypada jutro. Seksik był i co, mam dziewczynkę Ale za to z pierwszego strzału
Mnie właśnie ani jajniki ani podbrzusze nie boliCiągnie was czasem jajnik?