reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

Niestety ja totalnie nie mam apetytu. A mdlosci tylko rano i potem jak jestem glodna .
Ratuje się kislami, deserkami dla dzieci i herbatą .
Czasem czuje ze mam na cos ochote konkretnego to od razu lece kupić:D
Ale widzę i wiem od dziewczyn ze najlepiej mdlosci zajadać , niestety to nie takie proste

reklama
Niestety ja totalnie nie mam apetytu. A mdlosci tylko rano i potem jak jestem glodna .
Ratuje się kislami, deserkami dla dzieci i herbatą .
Czasem czuje ze mam na cos ochote konkretnego to od razu lece kupić:D
Ale widzę i wiem od dziewczyn ze najlepiej mdlosci zajadać , niestety to nie takie proste

Ja właśnie swoje mdłości zajadam 😍 😁 pierwszy raz od 1,5 tyg jem normalny obiad. Co z tego że o 21.30 😁
16063364194024084965350195774902.jpg

Hej, wpadam tylko zameldować, ze jestem po wizycie. Serduszko bije ❤️ Fasolka ma całe 0.96cm i wszystko póki co jest świetnie. Założył mi kartę ciąży i zaprosił na wizytę 21 grudnia. Powiedział, ze jeśli fasolka będzie na tyle duża by zrobić usg prenatalne to od ręki zrobi a jak nie to za kolejne 2 tyg. Jestem szczęśliwa i w końcu mogę odetchnąć. :)

Załączniki

• IMG_7693.jpg
    IMG_7693.jpg
    144 KB · Wyświetleń: 75
Hej, wpadam tylko zameldować, ze jestem po wizycie. Serduszko bije ❤️ Fasolka ma całe 0.96cm i wszystko póki co jest świetnie. Założył mi kartę ciąży i zaprosił na wizytę 21 grudnia. Powiedział, ze jeśli fasolka będzie na tyle duża by zrobić usg prenatalne to od ręki zrobi a jak nie to za kolejne 2 tyg. Jestem szczęśliwa i w końcu mogę odetchnąć. :)
Super gratuluję

Hej, wpadam tylko zameldować, ze jestem po wizycie. Serduszko bije ❤ Fasolka ma całe 0.96cm i wszystko póki co jest świetnie. Założył mi kartę ciąży i zaprosił na wizytę 21 grudnia. Powiedział, ze jeśli fasolka będzie na tyle duża by zrobić usg prenatalne to od ręki zrobi a jak nie to za kolejne 2 tyg. Jestem szczęśliwa i w końcu mogę odetchnąć. :)
super wieści:) gratuluję:)

reklama
Ja też ostatnio coraz rzadziej wstaje w nocy siku [emoji846] mdłości mi przeszły ale piersi za to odczuwam mega mocno nawet w nocy jak leżę to bolą [emoji23] także powolutku się przewracam na 2 stronę [emoji2960] poza tym jem prawie wzyxtsko tylko unikam mięsa, kiełbas, kabanosów bo na sam widok mi nie dobrze [emoji43]
Hej
Jak tam laski?
Jak się czujecie?
Ja dziś wcale nie wstawałam w nocy na siku, także się wyspałam [emoji8]
Już w pracy siedzę i kawę piję.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Do góry