Tak, tez tak miewam. Chociaż teraz coraz rzadziej, ale jakiś tydzień temu bardzo mi to dokuczało. Oby u Ciebie szybko minęłoDziewczyny czy Wy tez macie takie fazy jakby sie w glowie krecilo? tak dekikatnie doslownie
reklama
Ja
Ja też codziennie w nocy wstaje do wc juz id jakiegoś czasu.Hejka, czy wy tez wstajecie w nocy do wc? Mam tak co dzien od jakis 2 tygodni
Dzis skonczylam 6 tydzien, wchodze wlasnie w 7 i wiecie co, tym razem bedzie dobrze!!! Czuje to, pierwsza wizyta w piatek na 9 milego dnia
K
Katijah
Gość
Przy córkach tak miałam, odrzut od mięsa za to pochłaniałam mandarynki i pomarańczeJa również mam prenatalne 22 grudnia i będzie to 12t+2d. Mi mdłości troszeczkę minęły. Z widocznych objawów, to nabrzmiałe, bolące (raz mniej, raz bardziej) piersi z widocznymi żyłkami. Jem praktycznie tak jak jadłam, jedynie nie mam ochoty za bardzo na mięso, za to z ogromną ochota jem pomarańcze.
Przy okazji chciałam pogratulować wszystkim wspaniałych wizyt oraz powitać wszystkie nowe
"Mamuśki"
Dużo pozytywnego myślenia
K
Katijah
Gość
Ja dziś 2 razy wstawałam, staram się pić do 20.00 tylko a i tak wstaje.Hejka, czy wy tez wstajecie w nocy do wc? Mam tak co dzien od jakis 2 tygodni
Dzis skonczylam 6 tydzien, wchodze wlasnie w 7 i wiecie co, tym razem bedzie dobrze!!! Czuje to, pierwsza wizyta w piatek na 9 milego dnia
Witam i gratulujęTAAAK! Zrobiłam pierwszy test 19.11, dzisiaj byłam u ginekologa i jestem w 4 tygodniu ^_^ Pozdrawiam przyszłe mamusie i życzę wszystkiego dobrego!
U mnie mdłości popołudniowe, rano po nocy jest nawet Ok ale później to jestem trup :/ a wieczorem wiszę nad toaletą. Za to jak już zasnę to śpię świetnie od 22 do 7 rano.
Zazdroszczę prenatalnych przed świetami można wtedy na spokojnie podzielić się radosną nowiną z rodziną. Przesunęłabym swój termin ale boje się że to za wcześnie będzie.
Zazdroszczę prenatalnych przed świetami można wtedy na spokojnie podzielić się radosną nowiną z rodziną. Przesunęłabym swój termin ale boje się że to za wcześnie będzie.
K
Katijah
Gość
No ja 4.01 dopiero także w święta będzie stresU mnie mdłości popołudniowe, rano po nocy jest nawet Ok ale później to jestem trup :/ a wieczorem wiszę nad toaletą. Za to jak już zasnę to śpię świetnie od 22 do 7 rano.
MojrAnka
Fanka BB :)
Ja będę dokładnie w 12t1d według apki. Umów się wcześniej chyba, że masz pewność, że terminy nie są odległe.Do dziewczyn, ktore maja juz terminy badan prenatalnych. W ktorym dokladnie tygodniu wtedy bedziecie? Ja myslalam umowic sie w skonczonym 12. Ale poki co musze poczekac na pierwsze usg...jutro skoncze dopiero 6tc
Dziewczyny a te prenatalne badania to każda z nas musi zrobić ? Ja jestem tak zielona w temacie ciąży że szokNo ja 4.01 dopiero także w święta będzie stres
reklama
MojrAnka
Fanka BB :)
Spoczko, ja w temacie karmiących cycków jestem obcykanao widzisz człowiek uczy sie całe życie dziękuję bardzo