reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Ja również mam prenatalne 22 grudnia i będzie to 12t+2d. Mi mdłości troszeczkę minęły. Z widocznych objawów, to nabrzmiałe, bolące (raz mniej, raz bardziej) piersi z widocznymi żyłkami. Jem praktycznie tak jak jadłam, jedynie nie mam ochoty za bardzo na mięso, za to z ogromną ochota jem pomarańcze.
Przy okazji chciałam pogratulować wszystkim wspaniałych wizyt oraz powitać wszystkie nowe
"Mamuśki"😃
Dużo pozytywnego myślenia 😘
Przy córkach tak miałam, odrzut od mięsa za to pochłaniałam mandarynki i pomarańcze 😋

U mnie mdłości popołudniowe, rano po nocy jest nawet Ok ale później to jestem trup :/ a wieczorem wiszę nad toaletą. Za to jak już zasnę to śpię świetnie od 22 do 7 rano.
Zazdroszczę prenatalnych przed świetami :) można wtedy na spokojnie podzielić się radosną nowiną z rodziną. Przesunęłabym swój termin ale boje się że to za wcześnie będzie.

U mnie mdłości popołudniowe, rano po nocy jest nawet Ok ale później to jestem trup :/ a wieczorem wiszę nad toaletą. Za to jak już zasnę to śpię świetnie od 22 do 7 rano.
Zazdroszczę prenatalnych przed świetami :) można wtedy na spokojnie podzielić się radosną nowiną z rodziną. Przesunęłabym swój termin ale boje się że to za wcześnie będzie.
No ja 4.01 dopiero także w święta będzie stres 🤷‍♀️

Do dziewczyn, ktore maja juz terminy badan prenatalnych. W ktorym dokladnie tygodniu wtedy bedziecie? Ja myslalam umowic sie w skonczonym 12. Ale poki co musze poczekac na pierwsze usg...jutro skoncze dopiero 6tc
Ja będę dokładnie w 12t1d według apki. Umów się wcześniej chyba, że masz pewność, że terminy nie są odległe.

reklama
Do góry