pyzatka
Fanka BB :)
Ja betę robiłam tylko dwa razy by sprawdzić przyrost. Przyrost był ale niskie wartości, postanowiłam jednak nie brać sobie tego do głowy, bo serio można zwariowac. W poprzedniej ciąży tez tylko dwukrotnie robiłam betę. Nigdy nie straciłam ciąży wiec może dlatego tak tez się nie denerwuje. Zreszta na nic już nie mam wpływu, co ma być to będzie, a stres w tym wypadku raczej nie jest sprzymierzeńcem. No ale wiadomo pisze to z perspektywy osoby która nie ma żadnych przykrych doświadczeń.
Kurde, nie mogę znaleźć cennika na stronie diagnostyki. Lekarz zlecił mi kilka badań i nie wiem jak się z kasa przygotować. Oprócz morfologii, moczu, krzywej cukrowej mam jeszcze toxo, HIV, tsh, wr, hbs, hcv. Może któraś robiła podobne i przybliży orientacyjnie kwotę?
Kurde, nie mogę znaleźć cennika na stronie diagnostyki. Lekarz zlecił mi kilka badań i nie wiem jak się z kasa przygotować. Oprócz morfologii, moczu, krzywej cukrowej mam jeszcze toxo, HIV, tsh, wr, hbs, hcv. Może któraś robiła podobne i przybliży orientacyjnie kwotę?