reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Czy wy też macie czasem kłujący ból brzucha? Jakby mnie ktoś igła nakluwal kilkadziesiąt razy i stop [emoji848] albo jakbym na igłę siadała czuje na środku macicy takie ukłucia [emoji848] trwa to może jakieś 5 min i przechodzi no może nawet krócej, kłucie w ostępach kilka sekund

Niestety nie pomogę, bo nie mam.
Ale msm ból jak na miesiączkę
Czy wy też macie czasem kłujący ból brzucha? Jakby mnie ktoś igła nakluwal kilkadziesiąt razy i stop [emoji848] albo jakbym na igłę siadała czuje na środku macicy takie ukłucia [emoji848] trwa to może jakieś 5 min i przechodzi no może nawet krócej, kłucie w ostępach kilka sekund

Tak w pierwszej ciazy tak mialam.

Mi się zdarzyły pojedyncze ukłucia, a tak to głównie takie cmienie, pobolewanie jak na @ [emoji45]

Dzień dobry [emoji6] mam pytanie, jakie suplementy teraz zażywacie? Bo zostało mi jeszcze 3/4 opakowania pregna start i nie wiem czy brac je dalej czy już zmienić. Co myślicie? Jeżeli zmienić to co polecacie?

reklama
Dzień dobry [emoji6] mam pytanie, jakie suplementy teraz zażywacie? Bo zostało mi jeszcze 3/4 opakowania pregna start i nie wiem czy brac je dalej czy już zmienić. Co myślicie? Jeżeli zmienić to co polecacie?
Ja biorę prenatal uno i kwas foliowy na zmianę . W poprzednich ciazach miałam femibion. Myślę że spokojnie możesz jeść te które masz. Niektórzy lekarze witaminy dopiero od 12 tygodnia polecają a wszesniek tylko kwas foliowy. Zawsze na wizycie możesz zapytać lekarza co poleca.

Do góry