G
guest-1713165905
Gość
Ciągła nie 7+1 tylko 6+5 [emoji3059]
A widzisz jak panikowalas przez betę [emoji8]
Super, i co młodsza ciąża?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A widzisz jak panikowalas przez betę [emoji8]
Super, i co młodsza ciąża?
Ja chodzę na spacery bez maski, owijam sobie szalik i jak cos to nim sie przykrywamPowodzenia na usg!
A ja jestem wściekła. Z racji covid w przedszkolu mojej córki nie wychodzą z nimi na spacery. Wiec pomyślałam, ze włożę ja w wózek i wyjdę by się trochę dotlenila. Cholera, myślałam ze padnę na ulicy, czapka, szalik, maseczka i brak tlenu. Tak mi się momentalnie zrobiło słabo, ze musiałam się zawrócić. Co to za przyjemność spacerować ze szmata na buzi.
widze ze mamy podobne zachcianki ja tez robilam gulasz z tym ze placka po wegiersku i buraczkiNie lubię pracy za biurkiem bo jak dla mnie jest zbyt monotonna, z moim ADHD byłoby ciężko
Btw. Co robicie dzisiaj na obiad? U mnie gulasz z indyka z kaszą gryczaną i buraczkami. Mniam
Dziewczyny co polecacie na mdłości?? Już 5 dzień czuje się jakby miała niekończącego się kaca [emoji31][emoji31] biorę witaminy z imbirem do tego herbatki tez z nim i nic nie pomaga. Jedzenie wciskam w siebie na sile po czym dalej mi niedobrze [emoji30] a najgorsze jest uczucie głodu i mdłości [emoji31]
Dziewczyny co polecacie na mdłości?? Już 5 dzień czuje się jakby miała niekończącego się kaca biorę witaminy z imbirem do tego herbatki tez z nim i nic nie pomaga. Jedzenie wciskam w siebie na sile po czym dalej mi niedobrze a najgorsze jest uczucie głodu i mdłości
Ja jeszcze nie mam, ale w poprzednich ciążach imbir, migdały i mlekoTrzeba jeść, ja mam mdlosci jak jestem glodna i odruch wymiotny na wszystko
Chyba trzeba to po prostu przeczekać
Dziewczyny co polecacie na mdłości?? Już 5 dzień czuje się jakby miała niekończącego się kaca [emoji31][emoji31] biorę witaminy z imbirem do tego herbatki tez z nim i nic nie pomaga. Jedzenie wciskam w siebie na sile po czym dalej mi niedobrze [emoji30] a najgorsze jest uczucie głodu i mdłości [emoji31]