reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Powodzenia na usg!

A ja jestem wściekła. Z racji covid w przedszkolu mojej córki nie wychodzą z nimi na spacery. Wiec pomyślałam, ze włożę ja w wózek i wyjdę by się trochę dotlenila. Cholera, myślałam ze padnę na ulicy, czapka, szalik, maseczka i brak tlenu. Tak mi się momentalnie zrobiło słabo, ze musiałam się zawrócić. Co to za przyjemność spacerować ze szmata na buzi. :(
Ja chodzę na spacery bez maski, owijam sobie szalik i jak cos to nim sie przykrywam

Dziewczyny co polecacie na mdłości?? Już 5 dzień czuje się jakby miała niekończącego się kaca 😫😫 biorę witaminy z imbirem do tego herbatki tez z nim i nic nie pomaga. Jedzenie wciskam w siebie na sile po czym dalej mi niedobrze 😩 a najgorsze jest uczucie głodu i mdłości 😫

Ja mdlosci mam tylko jak otwieram lodówkę... Albo coś wybitnie śmierdzi. Dalej nie mam ochoty na nic przez co w ciągu ostatnich 2 tygodni schudłam 2kg.... Tak jak nie lubiłam słodkiego to teraz praktycznie tylko to jestem w stanie w siebie wymusic [emoji2360] z jedzenia na słono mam ochotę tylko na maka, pizze i ryby... Masakra
Dziewczyny co polecacie na mdłości?? Już 5 dzień czuje się jakby miała niekończącego się kaca [emoji31][emoji31] biorę witaminy z imbirem do tego herbatki tez z nim i nic nie pomaga. Jedzenie wciskam w siebie na sile po czym dalej mi niedobrze [emoji30] a najgorsze jest uczucie głodu i mdłości [emoji31]

U mnie już chyba też się zaczęlo. To moja pierwsza ciąża, więc za bardzo nie wiedziałam na czym to polega, ale wczoraj i dzisiaj rano kiedy wstawałam miałam taki okropny helikopter w głowie aż do pierwszego posiłku :/ i chyba koniec zakupów w mięsnym, bo dzisiaj wytrzymałam tam ledwo 5 minut

Dziewczyny co polecacie na mdłości?? Już 5 dzień czuje się jakby miała niekończącego się kaca 😫😫 biorę witaminy z imbirem do tego herbatki tez z nim i nic nie pomaga. Jedzenie wciskam w siebie na sile po czym dalej mi niedobrze 😩 a najgorsze jest uczucie głodu i mdłości 😫

Podrzucam pomysł, może pomoże ;)
16053602189965603760130863949835.jpg

reklama
Mam to samo [emoji1787] najgorzej pod wieczor, o 19 już leżę w łóżku wykąpana bo jak mnie później zaczyna mdlić to kąpać się nie mogę [emoji2960] niby jestem głodna zjem jakieś 2 kanapki i mi nie dobrze i nie wiem już sama czy to z głodu czy z przejedzenia [emoji1787]
Dziewczyny co polecacie na mdłości?? Już 5 dzień czuje się jakby miała niekończącego się kaca [emoji31][emoji31] biorę witaminy z imbirem do tego herbatki tez z nim i nic nie pomaga. Jedzenie wciskam w siebie na sile po czym dalej mi niedobrze [emoji30] a najgorsze jest uczucie głodu i mdłości [emoji31]

Do góry