reklama
G
guest-1713165905
Gość
22.10 - 75 (4+0) dzień miesiączki
29.10 - 650 (4+6)
2.11 - 2400 (5+3)
10.11 - 16000 (6+4)
Moja beta
29.10 - 650 (4+6)
2.11 - 2400 (5+3)
10.11 - 16000 (6+4)
Moja beta
Dzastaoksy
Fanka BB :)
Z zakresu lab. Wychodzi że to 4 tc Zrób ponownie betę, na necie jest nawet kalkulator który ładnie obliczaDziewczyny,chce się upewnić,moja beta ok? Coś ok 5 tyg,w czwartek idę na drugąZobacz załącznik 1199741
No w czwartek idę na drugą betęZ zakresu lab. Wychodzi że to 4 tc Zrób ponownie betę, na necie jest nawet kalkulator który ładnie oblicza
K
Katijah
Gość
Też mam takCzy któraś z Was też ma tak, że wieczorami ma tak wzdęty brzuch, że już wygląda naprawdę jak ciążowy? Ja mam tak codziennie, jak tylko wracam z pracy nie ma innej opcji niż legginsy, dresy albo dół od piżamy [emoji2360][emoji28] nie mogę się doczekać ciążowego brzuszka, ale ten wiem że to po prostu wzdęcia [emoji28]
K
Katijah
Gość
Ja też nie robiłam, ale to nie można porównywać między sobą. Twoja wskazuję na ciążęDziewczyny,chce się upewnić,moja beta ok? Coś ok 5 tyg,w czwartek idę na drugąZobacz załącznik 1199741
pyzatka
No w czwartek idę na drugą betę
Ja w dniu spodziewanej miesiączki miałam około 40, wiec myśle ze jest ok, po prostu bardzo wczesna ciąża. powtórna beta to potwierdzi jak coś.
Wczoraj dwa testy pozytywne,dzisiaj ta beta,teraz tak o zrobiłam test i pozytywny,w czwartek druga betajestem dobrej myśliJa w dniu spodziewanej miesiączki miałam około 40, wiec myśle ze jest ok, po prostu bardzo wczesna ciąża. powtórna beta to potwierdzi jak coś.
K
Katijah
Gość
Oczywiście, pozytywne nastawienie to podstawaWczoraj dwa testy pozytywne,dzisiaj ta beta,teraz tak o zrobiłam test i pozytywny,w czwartek druga betajestem dobrej myśli
reklama
Kruszynka1988
Ale wcześniej miałam ponad 4.
Moja wspaniała internistka która skończyła w tym roku jeszcze specjalizacje jako endokrynolog zwiększyła mi letrox i brałam zamiast połówki już 50.
Przed ciążą robiłam ostatni raz jakoś przed wakacjami i miałam wtedy 1,5 ... a teraz przed pierwszą wizytą u ginekolog miałam 2,3 i usłyszałam od niej , że na razie nie zmieniała by ale mogę się jeszcze skonsultować ze jeszcze swoją edokrynolog....
Moja wspaniała internistka która skończyła w tym roku jeszcze specjalizacje jako endokrynolog zwiększyła mi letrox i brałam zamiast połówki już 50.
Przed ciążą robiłam ostatni raz jakoś przed wakacjami i miałam wtedy 1,5 ... a teraz przed pierwszą wizytą u ginekolog miałam 2,3 i usłyszałam od niej , że na razie nie zmieniała by ale mogę się jeszcze skonsultować ze jeszcze swoją edokrynolog....
A jakie wartości tsh miałaś przed ciąża i ile jak zobaczyłaś 2 kreski?