Dziękuje Najprawdopodobniej 12 lipca, ale dokładną datę dowiem się teraz w sobotę.Super, gratulacje.
Na kiedy termin?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje Najprawdopodobniej 12 lipca, ale dokładną datę dowiem się teraz w sobotę.Super, gratulacje.
Na kiedy termin?
Który tydzień ?
trzymamy kciuki daj znać czy wszystko dobrzeCześć dziewczyny. Dziś, późnym wieczorem idę na USG. Wg preglife jestem w 5+5. Bardzo się stresuje ta wizytą czy wszystko będzie w porządku. Moje cykle były 31 dniowe, ciekawe czy będzie już coś widać żeby potwierdzić ciążę. Od razu potrzebuję zwolnienie bo moja praca jest niebezpieczna. Myślicie że jak będzie tylko pęcherzyk lekarz da l4?
Czytam jakby ktoś pisał za mnie...Ale tutaj naprodukowalyscie [emoji28] u mnie zaczęła się awersja do jedzenia, strasznie ciężko mi znaleźć coś na co miałabym ochotę. Dodatkowo odrzuca mnie od wszelkiego rodzaju mięsa... Tak jak nigdy nie jadłam słodyczy to teraz jakas grzanka z nutellą, drożdżówka, Kinder bueno... [emoji2360] Masakra jakaś i strasznie mi wszystko śmierdzi, nie mogę otworzyć lodówki. Mój mąż wczoraj stwierdził, że póki co to "niezły bachor" rośnie w moim brzuchu, bo już nie może słuchać moich ciągłych narzekań i huśtawek nastroju [emoji23] narzekałam na brak objawów? Chyba właśnie się pojawiły...
Czytam jakby ktoś pisał za mnie...
Dziewczyny,chce się upewnić,moja beta ok? Coś ok 5 tyg,w czwartek idę na drugąZobacz załącznik 1199741
RozumiemNiestety nie podpowiem, bo ja stwierdziłam, że bety nie będę robic, żeby się dodatkowo nie stresowac [emoji30]
A który tyd
Obecnie 6 tydzień