K
Katijah
Gość
Szczególnie na stopach to czujeTeż macie tak, że jest wam zimno a potem napady gorąca?? [emoji848] I tak w kółko... bo już się zastanawiam czy mnie coś bierze czy to te hormony i ciąża tak działają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szczególnie na stopach to czujeTeż macie tak, że jest wam zimno a potem napady gorąca?? [emoji848] I tak w kółko... bo już się zastanawiam czy mnie coś bierze czy to te hormony i ciąża tak działają
Im człowiek starszy tym więcej zagrożeń widzi. Mam to samoPowiem wam dziewczyny, że 12 lat temu jak zaszłam w swoją 1 ciążę zrobiłam tylko jeden test ciążowy Nawer nie wiedziałam że jest coś takiego jak beta hcg Ani razu, nawet będąc na sali porodowej nie przyszło mi do głowy, że cokolwiek może być nie tak, zero stresu A teraz zupełnie inaczej, cały czas się boję że to jest zbyt piękne... Masakra jakas życzę wam wszystkim i sobie również abyśmy bez większych problemów i stresów czekały na czas porodu
Dziewczyny wyszło mi zbyt wysoki cukier na czczo 101 a norma dla ciężarnej 92, czy to już oznacza cukrzycę ciążową?
Może wieczorem coś zjadłaś co pokazało taki cukier.Dziewczyny wyszło mi zbyt wysoki cukier na czczo 101 a norma dla ciężarnej 92, czy to już oznacza cukrzycę ciążową?
Wieczorem zjadłam sałatkę taka zwykła sałata , pomidor, oliwki... Ale zjadłam w ciągu dnia parę pierniczkow moze to to...Może wieczorem coś zjadłaś co pokazało taki cukier.
No ja z racji wcześniejszych problemów będę chodzić prywatnie, chociaż mój gin pracuje w szpitalu to może ma możliwość wypisać na NFZ nie mam pojęciaOprócz mojej wizyty prywatnej, obdzwoniłam dziś przychodzenie na NFZ terminy od grudnia ale umówiłam się na 3 różne w różnych przychodniach... Chciałabym żeby chociaż badania robić na NFZ a chyba moja gin prywatnie mi nie da na NFZ... Wy jak to rozwiązujecie?
Mi wyszło 104 a insulina 11 moja endykrynolog powiedziała że to jest do uregulowania. Co robię.. Rzuciłam słodycze i fast foody... Ciekawe ile wytrzymam hehWydaje mi się że dopiero po teście obciążenia glukozą można postawić taką diagnozę
Raczej nieWieczorem zjadłam sałatkę taka zwykła sałata , pomidor, oliwki... Ale zjadłam w ciągu dnia parę pierniczkow moze to to...