reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Powiem wam dziewczyny, że 12 lat temu jak zaszłam w swoją 1 ciążę zrobiłam tylko jeden test ciążowy 😊 Nawer nie wiedziałam że jest coś takiego jak beta hcg😁 Ani razu, nawet będąc na sali porodowej nie przyszło mi do głowy, że cokolwiek może być nie tak, zero stresu 😊 A teraz zupełnie inaczej, cały czas się boję że to jest zbyt piękne... Masakra jakas 🤨 życzę wam wszystkim i sobie również abyśmy bez większych problemów i stresów czekały na czas porodu 😘
Im człowiek starszy tym więcej zagrożeń widzi. Mam to samo

Oprócz mojej wizyty prywatnej, obdzwoniłam dziś przychodzenie na NFZ terminy od grudnia ale umówiłam się na 3 różne w różnych przychodniach... Chciałabym żeby chociaż badania robić na NFZ a chyba moja gin prywatnie mi nie da na NFZ... Wy jak to rozwiązujecie?

Oprócz mojej wizyty prywatnej, obdzwoniłam dziś przychodzenie na NFZ terminy od grudnia ale umówiłam się na 3 różne w różnych przychodniach... Chciałabym żeby chociaż badania robić na NFZ a chyba moja gin prywatnie mi nie da na NFZ... Wy jak to rozwiązujecie?
No ja z racji wcześniejszych problemów będę chodzić prywatnie, chociaż mój gin pracuje w szpitalu to może ma możliwość wypisać na NFZ nie mam pojęcia

reklama
Do góry