ania081991
Aktywna w BB
Ustawa przewiduje chyba 6 wizyt. Trafilas po prosru na rzetelna polozna. U mnie nie byla ani razu, tylko kazala do przychodni przyjechac.
Ale aż jestem w szoku, dziś była inna bo ta z poprzednich dwóch wizyt poszła na urlop. Była może max 5 min bo na dobrą sprawę nie ma już o czym opowiadać, ja pytań też nie mam, dziecko zdrowe, czyste, bez śladów przemocy
@peszek ja się wciąż kulam w dwupaku.
Od dziś już jako sierpniówkata ciąża to jakieś never ending story normalnie. Jednego dnia zgina mnie w pół a drugiego śmigam jak z motorkiem w dupce
W piątek mam ostatnie ktg u gina i mam się wstawić w szpitalu...
W sumie to jestem trochę spokojnjejsza bo przynajmniej w końcu jakis konkretny termin
Pytanie tylko...która miała wywolywany poród i ile czekalyscie w szpitalu po przyjęciu na podlaczenie oxy,?
Bo jeśli będą mnie tam trzymać na sucho jeszcze kilka dni to się zalamie...
Ja stawiłam się w środę rano, nie miałam żadnego rozwarcia, szyjka twarda więc na oxy się nie załapywałam. Włożyli mi cewnik foleya, niestety nic to nie dało, w czwartek rano mi wyjęli, przechodziłam cały czwartek i dalej nic... w piątek rano dostałam jakieś globulki dopochwowe, które mały coś ruszyć, po kilku godz dostałam drugą dawkę bo dalej nic i w końcu koło 15 lekarz postanowił, że jak do 18 dalej nic to będzie cesarka. I o 20:42 urodziłam przez cc.