reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
To normalne niestety, szczególnie wieczorami... A jesteś pewna, że to głód? Czasem jest duża potrzeba ssania, a czasem dziecko faktycznie urządza maratony przy piersi.
Głodna napewno, ssie normalnie i słyszę jak przełyka. Jak odłożę to po 10/15min jest wrzask nie z tej ziemi, tak krzyczy głodne dziecko.

Super ze masz tak dobry pokarm. Nic lepszego dla dziecka!
Mam pytanko, nie masz problemu / nie ma ktoras z was z karmieniem butelka? Odciagnelam troche ostatnio bo moj bardzo chcial go sam nakarmic i biedactwo strasznie sie krztusilo :( mam butelke avent natural 0+ i Lovi. Z obiema to samo. Jakby mu za szybko lecialo i raz nawet noskiem poszlo :( co robie zle? Przy piersi zero problemow najmniejszych. Nawet niewiele ulewa...
Bo przy piersi dziecko musi sie napracowac zeby polecialo, a z butli szybko leci. Musisz w takim razie poprobowac roznych smoczkow, tak zeby jak najwolniej lecialo.
Ja dokarmiam calma z medeli, tam mleko leci dopiero jak dziecko zassie. Ale ponoc tez nie kazdemu ten smoczek odpowiafa.

Dzień dobry... finalnie Poszliśmy spać Ok 2.00, ja głupia się już rozbudziłam a dziecko spi [emoji173]️

Apropos obsikiwania to pamietam ze na początku zarzucalam Frankowi na siusiaka tetrowke zwykła i jak coś to fontanna szła w pieluchę. Teraz tez to robiłam- ale człowiek jest jeszcze za malutki i przewraca się na bok, zamiast leżeć na plecach wiec cały patent działa trochę gorzej ;)
dobra rada z TETROWKA BO moj Franek 5 lat temu tatusiowi kilka razy puscil fotanne tez w twarz

reklama
Do góry