reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
To normalne niestety, szczególnie wieczorami... A jesteś pewna, że to głód? Czasem jest duża potrzeba ssania, a czasem dziecko faktycznie urządza maratony przy piersi.
Głodna napewno, ssie normalnie i słyszę jak przełyka. Jak odłożę to po 10/15min jest wrzask nie z tej ziemi, tak krzyczy głodne dziecko.

Super ze masz tak dobry pokarm. Nic lepszego dla dziecka!
Mam pytanko, nie masz problemu / nie ma ktoras z was z karmieniem butelka? Odciagnelam troche ostatnio bo moj bardzo chcial go sam nakarmic i biedactwo strasznie sie krztusilo :( mam butelke avent natural 0+ i Lovi. Z obiema to samo. Jakby mu za szybko lecialo i raz nawet noskiem poszlo :( co robie zle? Przy piersi zero problemow najmniejszych. Nawet niewiele ulewa...
Bo przy piersi dziecko musi sie napracowac zeby polecialo, a z butli szybko leci. Musisz w takim razie poprobowac roznych smoczkow, tak zeby jak najwolniej lecialo.
Ja dokarmiam calma z medeli, tam mleko leci dopiero jak dziecko zassie. Ale ponoc tez nie kazdemu ten smoczek odpowiafa.

Dzień dobry... finalnie Poszliśmy spać Ok 2.00, ja głupia się już rozbudziłam a dziecko spi [emoji173]️

Apropos obsikiwania to pamietam ze na początku zarzucalam Frankowi na siusiaka tetrowke zwykła i jak coś to fontanna szła w pieluchę. Teraz tez to robiłam- ale człowiek jest jeszcze za malutki i przewraca się na bok, zamiast leżeć na plecach wiec cały patent działa trochę gorzej ;)
dobra rada z TETROWKA BO moj Franek 5 lat temu tatusiowi kilka razy puscil fotanne tez w twarz

reklama
Do góry