gratulacje mi powiedzielu ze mnie jutro wypuszcza i predzej w domu zaczne rodzic niz tutaj.a w niedziele termin z usg .Dziś o 13:00 na świat przyszedł Antoś moj kochany synuś
3140g 54cm poród 2 godz nie było az takiej tragedii
Ja już śmigam i jestem mega głodna [emoji23]
reklama
Doskonale rozumiem i łącze się w bólu. Lekarz twierdził, że urodzę przed kolejną wizytą 24.07, ale Paulina chyba tego nie słyszała i ma głęboko gdzieś oglądanie tego świata.To oczekiwanie jest najgorsze, zwłaszcza jak to się przeciąga, ja chodzę cały czas jak osa, bo już pragnę urodzić! Brzuch mam wielki jak balon, ciężko mi, proszę codziennie Mikołaja żeby wyszedł dla mamusi ale on nie chce słuchać ;(
Renfrii
Fanka BB :)
Wcześniej to chociaż jakieś skurcze się pojawiały, brzuch mi się robił twardy, a teraz to nic.... 0 jakichkolwiek objawów.Doskonale rozumiem i łącze się w bólu. Lekarz twierdził, że urodzę przed kolejną wizytą 24.07, ale Paulina chyba tego nie słyszała i ma głęboko gdzieś oglądanie tego świata.
Renfrii
A jak to wygląda jak on odchodzi?hej,
dziś odpoczywam bo po wczorajszym jestem padnięta. W nocy brałam nospę bo miałam taki twardy brzuch. A od rana Mały straszne manewry w brzuchu urządza
Może mi cały tydzień po kawałku czop śluzowy odchodzić?
Lipcowa mamusia
No i lipa mieliśmy iść do domku z niuńkiem ok[emoji7]. Ale ja musze mieć krew przetoczona [emoji53][emoji54]
Myszawa
Cześć dziewczyny,
jestem z wrześniowek, wszystkim już "rozpakowanym" mamom ogromnie gratuluję i sama nie mogę się doczekać, aż utulę synusia i właśnie do rozpakowanych już mam mam pytanie- dostałam sporą ilość pampersow jedynek, ok 300 szt i nie wiem, czy rozdawać znajomym ciezarowkom, czy wykorzystam...Jak to jest u Was? Wiem, że najbardziej miarodajne byłoby zapytać np. czerwcowych mam, bo Wasze maleństwa nie są długo na tym świecie, ale tam nikt już nie zagląda
jestem z wrześniowek, wszystkim już "rozpakowanym" mamom ogromnie gratuluję i sama nie mogę się doczekać, aż utulę synusia i właśnie do rozpakowanych już mam mam pytanie- dostałam sporą ilość pampersow jedynek, ok 300 szt i nie wiem, czy rozdawać znajomym ciezarowkom, czy wykorzystam...Jak to jest u Was? Wiem, że najbardziej miarodajne byłoby zapytać np. czerwcowych mam, bo Wasze maleństwa nie są długo na tym świecie, ale tam nikt już nie zagląda
Ja miałam zagrożenie porodem przedwczesnym, że względu na krótką szyjkę i tak nam już leci 39 tc i też już bym chciała urodzic bo z dnia na dzień coraz ciężej. Dziś o 2.30 obudziła mnie taka zgaga, że masakra do 5 się wiercilam na łóżku. Kręgosłup też już boli i ciągnie tak po bokach. Noe wspomnę już o pogodzie parno i wilgotno.
reklama
Onaszczesliwa2018
O jejku czemu?No i lipa mieliśmy iść do domku z niuńkiem ok[emoji7]. Ale ja musze mieć krew przetoczona [emoji53][emoji54]
Podziel się: