Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
[emoji4]Oj przykro mi[emoji20] Zycze zeby jednak sie samo zaczelo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji4]Oj przykro mi[emoji20] Zycze zeby jednak sie samo zaczelo
Trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok!TOMCIO MA WYSOKIE TETNO SKONCZYLSM GODXINNE KTG .ZARAZ USG moze byc cesarka. Mam cissnienie 140 na 100
Powodzenia!Zabieraja mnie na porodowke przez malowodzie i wysokie tetno malego .cisnienie 142 na 96 moje
Powidzenia[emoji110] [emoji110]Dziewczyny, jade do szpitala. Wody mi odchodza, ale skurcze slabe narazie. zjadlam sniadanie i w drodze. Ale punktualne to moje dziecko
Jaki blondasek gratulacjeI my się witamy 3900g i 55cm wody odeszly o 00:30 a urodzilam o 5
Zobacz załącznik 876678
Też dostałam antybiotykA przy porodzie antybiotyk wymazy dodatnie
Powodzenia!!!Zabieraja mnie na porodowke przez malowodzie i wysokie tetno malego .cisnienie 142 na 96 moje
Gratulacje. Jaki słodziakI my się witamy 3900g i 55cm wody odeszly o 00:30 a urodzilam o 5
Zobacz załącznik 876678
I my się witamy 3900g i 55cm wody odeszly o 00:30 a urodzilam o 5
Zobacz załącznik 876678