reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A ja się witam w dniu terminu [emoji23]
Oznak porodu brak
Wiec chyba musze czekać do pon i wtedy mam się zgłosić do szpitala

Czy u was biorą pod uwagę przy przyjęciu tylko termin z om??

reklama
Powodzenia! Ja skurcze miałam po jakiś 2 godz po odejściu wód a potem bardzo szybko poszło.
Dzieki:) mam nadzieje ze u mnie troche dluzej to potrwa, bo czekam na izbie przyjec w pampersie.... i uprzedzaja ze nawet do 3h mozemy czekac... dobrze ze sukienke ubralam. Strasznie leca te wody

Powodzenia dla rodzących. Ja się cieszylam, że tak długo nic mnie nie boli, ale niestety się skończyło. Dziś w nocy 2 razy obudził mnie ból brzucha. Może rzeczywiście nie będę się kulać do sierpnia :)

Cześć dziewczyny ja dziś po kolejnym KTG i cisza bez skurczy. Zwolnienie do 2 sierpnia bo tak urlop zaczyna moja gin. Jutro zaczynam 39tc i 2 tygodnie do terminu. Za tydzień kolejne Ktg. i mam nadzieję, że już do niego nie dotrwam w 2packu :D

A ja się witam w dniu terminu [emoji23]
Oznak porodu brak
Wiec chyba musze czekać do pon i wtedy mam się zgłosić do szpitala

Czy u was biorą pod uwagę przy przyjęciu tylko termin z om??
Haha,u mnie termin na jutro i też mam się zgłosić w poniedziałek do szpitala:) na szczęście mam swoją położną,to trochę mniej się boję:)

reklama
Do góry