reklama
Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
Hey ja dzień przed terminem i do domu mnie ślą hehe i mam się zglosic za tydzień to.ty szybciej się rozpakujesz[emoji4]A ja się witam w dniu terminu [emoji23]
Oznak porodu brak
Wiec chyba musze czekać do pon i wtedy mam się zgłosić do szpitala
Czy u was biorą pod uwagę przy przyjęciu tylko termin z om??
Karla88
Hey ja dzień przed terminem i do domu mnie ślą hehe i mam się zglosic za tydzień to.ty szybciej się rozpakujesz[emoji4]
Wiesz co ja od tyg chodzę z rozwarciem 3 cm nieregularne skurcze i dupa [emoji23]
Yulie
Zaangażowana w BB
Dzieki mam nadzieje ze u mnie troche dluzej to potrwa, bo czekam na izbie przyjec w pampersie.... i uprzedzaja ze nawet do 3h mozemy czekac... dobrze ze sukienke ubralam. Strasznie leca te wodyPowodzenia! Ja skurcze miałam po jakiś 2 godz po odejściu wód a potem bardzo szybko poszło.
Danutka1234
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny ja dziś po kolejnym KTG i cisza bez skurczy. Zwolnienie do 2 sierpnia bo tak urlop zaczyna moja gin. Jutro zaczynam 39tc i 2 tygodnie do terminu. Za tydzień kolejne Ktg. i mam nadzieję, że już do niego nie dotrwam w 2packu
martina86
Haha,u mnie termin na jutro i też mam się zgłosić w poniedziałek do szpitala na szczęście mam swoją położną,to trochę mniej się bojęA ja się witam w dniu terminu [emoji23]
Oznak porodu brak
Wiec chyba musze czekać do pon i wtedy mam się zgłosić do szpitala
Czy u was biorą pod uwagę przy przyjęciu tylko termin z om??
reklama
Lipcowa mamusia
No masakra tobie dałoby oxy i poszlo by to nie a daj spokój nasza służba zdrowia żal poprostuWiesz co ja od tyg chodzę z rozwarciem 3 cm nieregularne skurcze i dupa [emoji23]
Podziel się: