ania081991
Aktywna w BB
Masakra, umieram dziś ze stresu, byłam na wizycie, dziecko 4100g, porodu nie widać, szyjka sformowana i długa, jutro do szpitala i mają powoli wywoływać żebym urodziła do piątku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurcze, a na kiedy termin?Masakra, umieram dziś ze stresu, byłam na wizycie, dziecko 4100g, porodu nie widać, szyjka sformowana i długa, jutro do szpitala i mają powoli wywoływać żebym urodziła do piątku
Mnie boli bardzo w krzyżu jak leżę na plecach, nie umiem potem wstać bo tak boli.
Masakra, umieram dziś ze stresu, byłam na wizycie, dziecko 4100g, porodu nie widać, szyjka sformowana i długa, jutro do szpitala i mają powoli wywoływać żebym urodziła do piątku
Karla no jestem kopia Ciebie[emoji23]Ja nie będę się wypowiadać na temat spania bo ost na siedząco zasnęłam innej opcji noe było na bokach wszystko mi drętwieje pośladki uda bol od spojenia na plecach dziecko mi tak naciska ze nie jestem wstanie nawet oddychać do tego cierpię na bezsenność nie umiem chodzić bo wszystko ciągnie w dol
Mam wiecznie skurcze ale nieregularne
Czuje się jak staruszka mam już dość i coś czuje ze w tym tyg nie przywitam syna na świecie
I co z tego ze rozwarcie na 3 cm [emoji30]
Karla no jestem kopia Ciebie[emoji23]
Dzieki. Dama nie wiem jak. Ale powiem Ci cos - i tak jest lepiej niz poprzednio[emoji23]Powiem ci tak ja to odczuwam od kilku tyg dopiero wiem ze ty dłużej - szacun kobieto jak ty dałaś radę i jeszcze busami jeździłaś
kolano teraz jakos nie boli ale jak upadlam to cos zrobilam w kosc ogonowa .nie moge siadac wstawac .prostowac plecow i napinac miesni bo boli generalnie leze na lewym bokuO matko ale Ci sie zwalilo[emoji53] Co z tym kolanem? Jedziesz gdzies czy czekasz czy przejdzie?
kolano teraz jakos nie boli ale jak upadlam to cos zrobilam w kosc ogonowa .nie moge siadac wstawac .prostowac plecow i napinac miesni bo boli generalnie leze na lewym boku