reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Prawdziwy Słodziak [emoji16] i strasznie mądry, odważny i wygadany [emoji16]

Takie dzieciaczki są pocieszne :D

Ciocie!!!

Julek ma 3240g 56cm, cesarka

Byłam na ktg dzisiaj i wyszły skurcze coraz silniejsze co 4min. Mój lekarz szybko decyzja o cc. Długo mnie szyli.

Gratki jeszcze raz....!!!!!

A ja jeszcze odkrylam w magnolii sklep francuski kiabi super rzeczy dla maluszkow i doroslych i mega promocje czesto

Nie wiem jakie masz z nimi doświadczenie, ale z mojego dość słabo wyglądają po praniu... często ta bawełna się rozciąga i mechaci... a szkoda, bo ładny design...

Byłam na pedicure, poza tym że stopy mega nieatrakcyjne, to przynajmniej zadbane :D :D Ale jak trzymałam w jednej pozycji to mi drętwiały... Kupiłam też sobie fajne buty na jesień, sznurowane, za kostkę... tzn brałam bez mierzenia, bo zawsze mam ten sam rozmiar z tej firmy :D a teraz powrót do domu i siadam zaraz na piłkę, może ruszy moją szyjkę :D

My byliśmy dzisiaj w HM wiec tatuś dokupił jeszcze stroj myszki miki...

IMG_6882.JPG

I w ogóle brakowało mi polspiochow i zamówiłam z firmy Pinokio- oni są tez w smyku, bardzo fajne ubranka i fajna bawełna i ceny dobre:

IMG_6883.JPG

Załączniki

• IMG_6882.JPG
    IMG_6882.JPG
    221,8 KB · Wyświetleń: 516
  • IMG_6883.JPG
    IMG_6883.JPG
    254,1 KB · Wyświetleń: 511
reklama
Do góry