A ja jeszcze odkrylam w magnolii sklep francuski kiabi super rzeczy dla maluszkow i doroslych i mega promocje czestoNa Borowskiej ja byłam około 10 rano, teraz też nie wychodzę, rano było jeszcze znośnie
reklama
Magnolia tak daleko ode mnieA ja jeszcze odkrylam w magnolii sklep francuski kiabi super rzeczy dla maluszkow i doroslych i mega promocje czesto
Karla88
Fanka BB :)
Ciocie!!!
Julek ma 3240g 56cm, cesarka
Byłam na ktg dzisiaj i wyszły skurcze coraz silniejsze co 4min. Mój lekarz szybko decyzja o cc. Długo mnie szyli.
Gratulacje !!!
SzczęśliwaCiężarna
Gratulacje jeszcze raz (bo już gratulowalam na otwartym)[emoji16][emoji16][emoji16] czulas w ogóle te skurcze?Ciocie!!!
Byłam na ktg dzisiaj i wyszły skurcze coraz silniejsze co 4min. Mój lekarz szybko decyzja o cc. Długo mnie szyli.
SzczęśliwaCiężarna
A wezidelko pod jezyczkiem nie jest za krótkie?To nie dziala moja ciagle zle lapie i za malo otwiera buzie ...[emoji12]
Prawdziwy Słodziak [emoji16] i strasznie mądry, odważny i wygadany [emoji16]
Takie dzieciaczki są pocieszne
Ciocie!!!
Gratki jeszcze raz....!!!!!
A ja jeszcze odkrylam w magnolii sklep francuski kiabi super rzeczy dla maluszkow i doroslych i mega promocje czesto
Nie wiem jakie masz z nimi doświadczenie, ale z mojego dość słabo wyglądają po praniu... często ta bawełna się rozciąga i mechaci... a szkoda, bo ładny design...
Byłam na pedicure, poza tym że stopy mega nieatrakcyjne, to przynajmniej zadbane Ale jak trzymałam w jednej pozycji to mi drętwiały... Kupiłam też sobie fajne buty na jesień, sznurowane, za kostkę... tzn brałam bez mierzenia, bo zawsze mam ten sam rozmiar z tej firmy a teraz powrót do domu i siadam zaraz na piłkę, może ruszy moją szyjkę
Margana
Ja akurat tam mam najblizej[emoji3]Magnolia tak daleko ode mnie
Ja najbliżej mam wroclavie, arkady, borek no iiii BielanyJa akurat tam mam najblizej[emoji3]
reklama
Veraska
Oj czułam, tak brzuch napinał się najpierw twardniał pirzeszywający ból tak jakby od pępka w dółGratulacje jeszcze raz (bo już gratulowalam na otwartym)[emoji16][emoji16][emoji16] czulas w ogóle te skurcze?
Podziel się: